Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bergner kerámiabevonatos...

Bergner kerámiabevonatos edénye van-e itt valakinek?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, mennyire megbízhatók? Láttam egy ilyen wokot a közeli boltban és szeretném tudni hogy megéri-e megvenni.

2012. nov. 11. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Más márkából van kerámia serpenyőm, de nem szeretem. Igaz, nem is vagyok „hivatásos” konyhatündér. Nekem az a bajom vele, hogy az étel valóban nem tapad le, nem ég oda, de úgy meg tud égni, hogy észre sem veszem. Csak azt látom, hogy egészen apró fekete pöttyök vannak benne, amit nem én tettem bele.
2012. nov. 11. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem van kerámia serpenyőm, én nagyon szeretem, nálam nem ég meg, ellenben alig kell alá olaj (ha kell egyáltalán) s mosogatni is sokkal-sokkal könnyebb.

Az nem Bergner volt, de most pont azt rendeltem tegnap, ilyen mély serpenyőt, ráadásul zöldet :D :D

[link]

2014. dec. 5. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!