Tavasszal vettem pontyszeleteket, akkor soknak bizonyúlt és egypár szeletet megmosva beraktam a fagyasztóba . Ma elővettem és penészes volt . Az ideg rágott szét mert kb.1000, - -ot dobtam ki a kukába . Van valakinek ötlete miért penészedett be?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 13:00
1/3 anonim válasza:
" Van valakinek ötlete miért penészedett be? "
igen van,pl nekem,
talán azért ,mert qrva sokáig volt a fagyasztóban,
hisz simán leírod,hogy kb 6 hónapja rothasztod ott a halat,ahelyett ,hogy időben megettétek volna
2/3 anonim válasza:
A halat a hűtő oldalán levő ábra alapján max 3-6 hónapig szabad fagyasztóban hagyni.
3/3 anonim válasza:
Az addig ok, hogy megromlott a fagyasztás ellenére is, de olyat még nem láttam, hogy megpenészesedjen. Olvasztás után az állaga lesz más, illetve a szaga, színe változik el. Találtunk már 1 éves halat a fagyasztóláda alján, amit így kidobtunk, de nem volt penészes. Normálisan fagyaszt az a fagyasztó? Hány fok van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!