S. O. S.! Ezt a piskótát mennyi ideg, és hány fokon kell sütni?
Figyelt kérdés
Pávaszem süteményt fogok sütni,aminek a receptjét egy kedves ismerősömtől kaptam,de nem írta rá,hogy azt,amit fent már kérdeztem. Íme a piskótarecept:
6 tojásfehérjét egy kanál cukorral habbá verünk,6 tojássárgáját kikeverjük 12 dkg porcukorral,majd összekeverjük 4 dkg kakaóporral,1 púpos evőkanál liszttel,fél mokkáskanál szódabikarbónával. Belekeverjük a tojáshabot óvatosan,hogy ne törjön össze. Nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral,belesimítjuk a tésztát,és megsütjük.
Tudnátok segíteni,hogy meddig kell kb. sütni és hány fokon? A sütőm nem légkeveréses.
2012. ápr. 7. 11:35
1/1 anonim válasza:
Közepes lángon szoktam sütni, kb 15 perc alatt készen van, de akkor veszem ki, amikor már a teteje is szép halványbarna színű, persze ha megnyomod és visszaugrik a tészta, már akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!