Mi a véleményetek a kerámia bevonatos edényekről?
Valóban nem ragad le benne semmi? Főleg azok véleményét várom, akik otthon is használnak ilyet. Ilyen modellre gondolok:
#5, #6 és #7-nek! Tanuljatok meg olvasni, és szöveget értelmezni.
#7-nek: Tisztában vagyok vele, hogy mi a zománc, és mi a kerámia, volt szerencsém több félév anyagtechnológiát, kerámiák és kompozitok és hasonló tárgyakat tanulni. Hidd el, a zománc egy kerámia.
#6-nak és utána #5-nek:
Mondtad te: "Teljesen más a felülete."
Írtam én előtted, csak nem bírsz olvasni: " új megjelenéssel, felülettel, névvel" Kiemelem a lényeget, mert nem 100%, hogy észreveszed: " új ... felülettel". És a lényeg #5-nek is itt hangzik el, a felület. Túl sima felületre jól tapad minden, érdesre nem, az újra feltatlált és átnevezett zománc lényege pont ebben rejlik.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Tisztázás érdekében, teljesen hidegen hagy, hogy mi a neve ennek a fehér anyagnak zománc, kerámia vagy egyéb nyavalya, engem az érdekel, hogy jó-e. Kérek mindenkit ezt a vitát most hadd zárjam le, köszönöm a megértést, a témát privátban lehet folytatni természetesen.
Valakinek még egyéb tapasztalata a termékről?
Azt, hogy indukcióson lehet-e használni a neten megtalálható, de szerintem az általam belinkelt kép oldalán is oda van írva. :)
Egy -kívül zöld- kis nyeles serpenyőt vettem.
kb. 10 alkalomig kifogástalanul működött, de utána egyre jobban elszíneződött a fehér kerámia és elkezdett minden letapadni, a beolajozás ellenére is.
Lehet, hogy a drágábbak jobbak.
Nekem sajnos nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!