Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretne valaki áttérni a...

Szeretne valaki áttérni a vegán táplálkozásra?

Figyelt kérdés

Most sikerült meghoznom az elhatározást, hogy teljesen leállok az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásáról. Rendesen utánajártam a dolgoknak, szóval kész vagyok rá!

Szeretne valaki csatlakozni hozzám? Valaki, aki szintén most lett "friss vegán" vagy szeretne az lenni, de eddig még nem volt meg az elhatározás és az elegendő támogatás?

Eléggé be vagyok sózva, mert végre sikerült átlátnom és megértenem bizonyos dolgokat, úgy érzem felnyílt a szemem és ezt szeretném minél több emberrel megosztani.

Szóval? Szívesen várok mindenkit, akár olyat is aki még csak ismerkedik ezzel az életmóddal!

2014. júl. 18. 13:43
1 2
 11/11 KTib válasza:
Én 6 év húsmentesség után lettem vegán. Életem legjobb döntése volt, mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki. Okosan, körültekintően kell összállítani az étrendet, de még életemben nem ettem ennyire változatosan mint most.
2017. ápr. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!