Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretne valaki áttérni a...

Szeretne valaki áttérni a vegán táplálkozásra?

Figyelt kérdés

Most sikerült meghoznom az elhatározást, hogy teljesen leállok az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásáról. Rendesen utánajártam a dolgoknak, szóval kész vagyok rá!

Szeretne valaki csatlakozni hozzám? Valaki, aki szintén most lett "friss vegán" vagy szeretne az lenni, de eddig még nem volt meg az elhatározás és az elegendő támogatás?

Eléggé be vagyok sózva, mert végre sikerült átlátnom és megértenem bizonyos dolgokat, úgy érzem felnyílt a szemem és ezt szeretném minél több emberrel megosztani.

Szóval? Szívesen várok mindenkit, akár olyat is aki még csak ismerkedik ezzel az életmóddal!

2014. júl. 18. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Kérdésre válaszolva, én nem szeretnék áttérni. Semmi bajom a húsfogyasztással, szerencsére a szervezetemnek sem. Viszont elfogadom, ha valaki vegán életmódot folytat, akármilyen meggyőződésből/szükségletből. Örülök, hogy sikerült, amit szerettél volna! :)
2014. júl. 18. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretnék csak még nem sikerült nagyon utána járni :( örömmel venném ha segítenél pár tanáccsal, ezzel foglalkozó linkkel.
2014. júl. 18. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szeretnék, hülyeségnek tartom.
2014. júl. 18. 15:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vegyes válaszokat! Várok azért még többet is. :D

Pár linket küldök, amit én is megnéztem és hasznosnak tartok. Magyar felirat mindnél van!

Az első: 101 ok, hogy vegán legyél

https://www.youtube.com/watch?v=N80ocuZe40Y

Második: Gary Yourofsky, a legjobb beszéd+kérdések és válaszok rész

https://www.youtube.com/watch?v=mLk0hYiX_Ak&feature=youtu.be

Harmadik: Colin Campbell A Kína-tanulmány

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=enL1..

Ezen kívül van még a Földlakók: https://www.youtube.com/watch?v=nDLPma4DFX8

Ez elég megrázó, de jó.

A Magyar Vegán Társaság honlapja: [link]

Innen azt hiszem el lehet indulni, de ha kell küldök még. :) Sok sikert és jó nézést/olvasást!

2014. júl. 19. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem inkább a vegán táplálkozás propagálásának tűnik a "kérdés". Én vegetáriánus voltam jó pár évig, azután visszatértem a természetes táplálkozáshoz.
2014. júl. 22. 02:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Még mindig vegán vagy? =)

Én is szeretnék az lenni (egyszer), de még nem érett meg bennem teljesen az elhatározás.

2014. szept. 6. 17:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Bizony az vagyok. És még élek, és remekül érzem magam!

Az elhatározás kemény dió, viszont neked is ajánlom a fenti linkeket, hátha az segít.

2014. szept. 7. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is nagy vegán szinpatizáns vagyok, de sajnos még nem sikerült attérnem. Már a vega gondolkodásomat és étkezésemet is nehezen fogadják el itthon. Ti ezt hogyan oldottátok meg? Mármint lehetséges az, hogy mindenki húsevő, csak én nem eszek... Na ezt jól megaszontam :) Bocsi. (Fb. Könnyebb ezt kitárgyalni, vannak jó vegán csoportok. Itt meg le van tiltva a gépem, telóról meg utálok írni...)
2014. szept. 7. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia, én augusztus végén határoztam el magam, kb 1 éves "gondolkodási idő" után, egyébként pont Gary Yourofsky beszéde után. Az volt a végső löket.

Életem legjobb kajáit főzöm, és a süteményeimről ódákat zengenek vegyes táplálkozású családtagjaim/barátaim. :)

Sok sikert!

2014. okt. 8. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
A múltkor beírtam ide, hogy hülyeségnek tartom, de most kezdek gondolkodni rajta. Még egy valamit kipróbálok, ha nem működik, ez fog következni.
2015. ápr. 19. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!