A sziv problemam miatt nem futhatok, viszont el szeretnem mezdeni, mivel sok a felesleg a hasamon es a labamon. Szerintetek vallaljam be?
Milyen kovetkezmenyekkel jarhat,vagy ez hogy van. 4 eves koromban voltam operalva
Kateteres ablacio,vagy hogy hivjak. :D
15,lany,161cm,53kg
A katéteres abláció a szívritmuszavarok megszüntetését célzó eljárás, tehát ha a műtét sikeres volt, akár gyógyult is lehetsz. Nyilván jársz kardiológushoz kontrollra, őt kéne megkérdezni. Pláne, hogy nem is írtad, milyen típusú szívritmuszavarod volt (gondolom, te sem tudod), így meg nehéz bármit is mondani.
Ha van arról zárójelentésed, hogy gyógyult vagy, nem kell kontrollvizsgálatra járnod, akkor futhatsz.
Ha vissza kell járnod kontrollra, akkor meg kérdezd meg az orvosod, anélkül semmiképp ne kezdd el a futást!
Nekem szívsövény hiányom volt (versenyszerűen nem sportolhatok) elmentem kardiologushoz, megkérdeztem. Ő megengedte, mert tökéletes volt a műtét, úgy műkődik, mint a "rendes" embereknek.Így a maratonig meg van engedve :)
Szóval kardiólogus, ő látja, meg ő tudja mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!