Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon dagadt vagyok? :SS

Nagyon dagadt vagyok? :SS

Figyelt kérdés

11 eves

152 cm

33-35 kg

egesznap alig eszek de meg igy is tok dagadtnak erzem magam..

osztalyomba sokszor mondjak h csontvekony vagyok de en nem igy erzem..

ma is nagyon sokat ettem holnap mar probalom visszafogni magam.

mai etrendem.: 1 csokis fornetti(kb 5 perc alatt megettem)

2 nutellaskenyer

#anorexia #étrend #dagadt #tultaplaltsag #visszafoas #mai etrend
2014. jún. 4. 22:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
meg eves utan rohadtul faj a gyomrom:((
2014. jún. 10. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy fáj, hiszen szeméttel tömöd.
2014. jún. 10. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:
vasarnap ota faj de tesom szerint csak mer teleettem magam..ettem 1 fagyikelyhet amit alig birtam megenni+1 melegszendvicset kb 2-3 órával későb..
2014. jún. 10. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:

ha fáj a hasad, menj belgyógyászhoz is.

lehet semmi komoly, de több ismerősömnek gyomorrák tünete volt, de lehet még fekély is.

2014. jún. 11. 01:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem vagy dagadt, a problema az hogy az anorexia tuneteit produkalod. Meg nem keso, de idovel nagyon komoly problemaid lesznek ebbol. Talan ideje lenne beszelni a szuleiddel errol, ha veluk nem lehet ertelmesen akkor valamelyik tanaroddal. Kerj segitseget!

A masik dolog az hogy hagyd abba a szemet kajak fogyasztasat. Fornetti, nutellaskenyer szemetbe valo hulladekok. Zoldseg, gyumolcs, sovany husok, salatak, ez legyen a fo etrend, persze ehetsz rizst, tesztat, krumplit is ha jol esik, mert ahogy fentebb irtam, egyaltalan nem vagy elhizva. Tudom hogy 11 evesen meg nem te hatarozod meg hogy mit egyel, de probalj meg erre torekedni, ebben is kerheted a szuleid segitseget.

Az interneten pedig legy ovatos. Ettol sokkal ovatosabb.

2014. jún. 12. 14:15
 16/17 anonim válasza:
Az alapján, amit írtál, vékony vagy. Egy kép megoldható, hogy tényleg igazam van-e? Ne akarj még jobban fogyni, az már nem vezet jóra.
2014. aug. 26. 04:49
 17/17 anonim válasza:
Te anorexiás vagy(mondom,az vagy) menj el orvoshoz.A tesód meg egy p*cs.Bocsi.
2016. máj. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!