Hány liter tejet iszol egy nap?
Pedig ennél jobb példa nincs erre.
Nevezhetsz nagy szájúnak, én nem az elterülős kategória vagyok. Az orvosok a kedvenc karatemestereimhez hasonlóan.. követelik maguknak az elismerést, ti meg is adjátok nekik pedig.. ők az elterülős kategória. Én vagyok nagyszájú, lehet így vélekedni.. sajnálom a vak hitben élőket, hamis prófétákat követtek akik sosem szolgáltak rá a hitetekre :(
Hehe :D
https://www.youtube.com/watch?v=gBhS19kU4lU&t=2m7s
Ezek mindig tejet isznak :D
Vajon mennyi is a cukorbeteg a svédeknél? :D
Semennyit, mert tonkreb*ssza a borom.
Azert gond nelkul kihordtam es szoptatok igy is egy babat, aki rogton ekcemas lett csupan attol is, hogy egyszer beneztem es sikerult minimalis tejet fogyasztanom. Amugy egyikonknek sem hianyzott az a rengeteg (felesleges) plusz kalcium.
Na es akkor lehet engem is lepontozni! Hianyzik mar. :D
# 20 "Az általad belinkelt írás egy "Okleveles Táplálkozástudományi Szakember" (bármit is jelentsen ez) magánvéleménye, hiteles orvosi forrásnak ezt beállítani csúnya dolog. "
# 26"Szuper, én meg ugyanezen egyetem ugyenezen karának az általános orvos szakán végeztem. Úgy is hívhatsz, hogy orvos. Nekem meg van egy másik magánvéleményem. "
MinimorRris "Te hiszel az inkompetens írónak, sokunk szemében viszont egy senki akinek jól hangzó címei vannak. "
Utánakérdeztem a honlapon és ezt a választ kaptam az orvos válaszol rovatban, az főorvostól :
"Köszönjük az észrevételét. Az okleveles táplálkozástudományi szakember megnevezés nem orvosi minősítés, ezért is van feltüntetve. A szakértőnk egy olyan képzésben vett részt, ami kifejezetten a táplálkozásra, táplálkozástudományra koncentrál, sokkal részletesebben, mint egy általános orvosi szakterületen, ezért minősíthető hiteles forrásnak. (A szakértőnk önéletrajzát itt tekintheti meg: [link]
Ha további kételye van a témával kapcsolatban, olvassa el a következő cikket, ami három szakmai publikációra is hivatkozik: [link]
eloszlott minden kétség az orvos válaszolol honlapon közzé tett linkelt válasznak. A levélben közőlt cikk is hiteles orvosi oldalon lett közőlve.
Nemlehet az, hogy valamiért nagyon haragszotok a tejre ? Lehet rossz az emésztésetek és ráfogjátok a tejre ! Ez súlyos hiba, ki kellene vizsgálni magatokat, mert az emésztőszervi rendellenességek korán felismerve gyógyíthatóak !
Nekem soha,semmilyen gyororproblémát, ideértve a puffadást vagy fájdalmat nem okozott a tej, pedig nem erősebb agyomrom mint az átlagemberé !
Az emberek 1-2%-a laktózérzékeny csak, úgyhogy erre sem foghatjátok, mivel ők mindíg puffadnaka tejtől, de az itteni válaszolók, főleg táplálkozásharcművész csak időnként, szóval neked kezdődő gyomorbántalmad lehet
„Nemlehet az, hogy valamiért nagyon haragszotok a tejre ? Lehet rossz az emésztésetek és ráfogjátok a tejre ! Ez súlyos hiba, ki kellene vizsgálni magatokat, mert az emésztőszervi rendellenességek korán felismerve gyógyíthatóak ! “
Hát nem is tudom hogyan tudnánk meghálálni az online diagnosztizálásunkat. Megspóroljuk a vizsgálatokat a kérdezővel, aki ingyen diagnosztizál minket.
Hova küldjük a csokor virágot ? Vagy jobb volna 1-2 üveg tejet küldenünk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!