Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy unalmamban enni szoktam?

Figyelt kérdés

2014. máj. 28. 23:03
1 2
 11/14 Ficsor Frizi válasza:

Ja, ha nincs "ÉLETKEDVE" 20 évesen semmi mást csinálni, csak enni, az szerinted normális. :D

Ha van rá egy ilyen csodacímke, mint amilyen az "ÉLETKEDVHIÁNY", az legitimálja azt, ami nem egészséges és nem normális?

De tegyük fel, hogy depressziós szegény! Az szerinted egy normális állapot????

Szerintem komoly gondok vannak a sráccal, ha ilyeneket kérdez. Ha az én gyerekem volna, nem amiatt aggódnék, hogy fel fog szedni pár kilót, hanem azon, hogy milyen az élethez való hozzáállása.

2014. máj. 31. 11:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez olyan 1 hónapja jött elő. Szóval kétlem valami visszamaradott minta lenne.
2014. máj. 31. 17:13
 13/14 anonim válasza:
énis enni szoktam ha van kaja és nincs jobb dolgom de én azért mert régebben apám csak akkor adott enni ha percre pontosan odaértem az asztalhoz. 17F de ha neked ennyi lóvédvan kajára félreraknék pár sörre:))
2014. máj. 31. 19:21
 14/14 anonim válasza:
szóval ha nekem lenne felesleges lóvém félreraknék sörre már beszélni nemtudok
2014. máj. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!