Az normális reakciója a szervezetemnek, hogy a 90 napos diéta elkezdese óta heti egyszer úgy leesik a vércukrom, hogy összeesek?
Normális reakciója a szervezetednek.
Hogy azt a kúrát csinálod az már nem normális.
Fogalmam sincs, miket eszel (a diéta szerint 3 szénhidrátnapot követne egy fehérjenap, de láttam én már igen különböző hozzáállású 90 napos étrendeket...), de teljesen normális, ha egy rendes test kiakad a 90 napos agyrémtől. Ha én pillanatnyi elmezavarban belekezdenék, az első nap zsírhiányt kapnék és feladnám.
Mikor esik le a vércukrod? Én akkor vagyok rosszul, ha túl kevés szénhidrátot vittem be (elég ritka és lövésem nincs, mikor mit csinál a vércukrom, de logikus, hogy sok szénhidrát után a semmit rosszul viseli a test), akkor természetesen eszem szénhidrátot (jobbára gyümölcsöt) és hamar rendbejövök, az összeesést nem várom meg.
90 napos diéta tömény szénhidrátevés. Számos betegség 'normális' mellette.
Elvileg senki sem eszik így, gyakorlatilag az emberek direkt betegítik meg magukat..
" Az normális reakciója a szervezetemnek, hogy a 90 napos diéta elkezdese óta heti egyszer úgy leesik a vércukrom, hogy összeesek? " - Mondhatni igen.
A szervezeted azt akarja mondani, hogy: " Te hülyülsz velem ? Oké , akkor én is hülyülök veled ! Lássuk ki szórakozik jobban ^^ "
„Hatásos a diéta “ – Nem, csak te gondolod, hogy hatásos. Jelentős vízveszteség és izomveszteség megy végbe, semmi több.
Persze így is le lehet fogyni, 70 kg-ról mondjuk lemegyünk 50 kg-ra, csakhogy ez a 20 kg nem zsírból való, hanem izomból, ergo a zsírszövet megmarad és az távolról sem lesz olyan esztétikus ( és egészséges sem ), mintha az izomtömeg jelentős részét fenntartottad volna és inkább zsírból faragtál volna le ( amihez persze nem a 90 napos diéta vezetne ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!