Normális étrend?
#1 - Na , igen :-)).
Ez nyilván nem mindenki számára kivitelezhető. De a " normális étrend " egyáltalán nem csak ebből áll, amit ezen az oldalon írnak.
Semmi gondom a testépítőkkel, de tény, hogy a megfelelő táplálkozás nem náluk kezdődik és nem is náluk végződik.
Egészségesen táplálkozhatsz úgy, hogy főként természetes eredetű ételeket eszel, mint a hús, zöldség, gyümölcs, magvak, jó minőségű zsírok. Az étkezések száma lehet napi három is, szó sincs róla, hogy 5-6 étkezés szükséges. Mivel 16 éves vagy és sportolni akarsz , mennyiséget számolni viszonylag felesleges, inkább egyél annyit, amennyire úgy érzed, hogy szükséged van, a szervezeted úgyis jelezni fog.
Azért elolvashatod, amit az előttem válaszoló linkelt, mert vannak benne jó dolgok és olyan utasítások, amelyeknek hasznát veheted, csak nem kell épp mindent szentírásként kezelni és már meg is van a megfelelő étrended.
#2 Szerintem a fiatalembernek nem az a baja, hogy nem kokuszolajban süti a rántott husit, és h nem márványlapon készül a grillezett csirke stb...
Tudom, én h a testépittők nem épp a legjobb étrendet követik sokszor. de ez azért elég jó amit itt leírtak.
Ötletnek teljesen tökéletes, ez alapján már el tud képzelni pár napi étkezést, mit hogyan egyen, miben van sok energi a sportolási szándékához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!