Normális, hogy mindig evés után 20 perccel kezd el hangosan korogni a gyomrom, és úgy érzem, mintha már 2 napja nem ettem volna?
" Hiába eszem magam tele " - Ebben igazad van , főként ha olyasmit eszel, ami nem telíti a tested. Nem a telezabálás a válasz az éhségre, hanem a minőségi táplálkozás. Megehetsz mondjuk 5 McDonald's menüt is és mégis éhes leszel órák múlva. Miért ? Azért, mert nem a mennyiségben van a hangsúly, hanem a minőségen.
Azok az ételek, amelyek szénhidrátban dúsak, illetve gyorsan szívódnak fel, sokkal kevesebb ideig tartanak jóllakottan, mint a többi étel.
Egyél húst, zöldséget, zsírt - ezek telítenek fél napig vagy egész napig is. Ne szennyet egyél, hanem lehetőleg minél természetesebb ételt.
Táplálkozásharcműves egyáltalán nem írt hülyeségeket, csak nagyon igényes volt és ezért a nézetei gyakran szélsőségesnek tűntek.
Nem csodálom mondjuk, hogy felhagyott az itteni irkálással ( legalábbis már nem abban a mértékben űzi ).
Te is igazából mit csinálsz ? Felteszel egy kérdést, amelyre választ vársz és ha valaki logikusan válaszol neked, akkor átcsapsz egy olyan attitűdbe, amelyhez nem is értem , hogy minek kellett feltenni a kérdést.
Nem eszel húst ? Te dolgod.
Szénhidrátban dúsan táplálkozol ? Te dolgod.
Tudatában vagy annak, hogy ezek okozhatják az éhségérzetet és mégsem akarsz változtatni semmin ? Te dolgod.
S ha továbbra sem hiszed, hogy az étrendeddel van a gond, akkor menj el kivizsgálásra és nézd meg, hogy minden rendben van-e a szervezeted működésével.
Valahogyan úgy érzem, hogy senki nem fog elmenni hozzád és megetetni téged, úgyhogy be kell érned ezekkel az unalmas és használhatatlan válaszainkkal.
Nem biztos hogy TH felhagyott az írogatással. :)
Mindenkinek van valamilyen pótcselekvése.. ;)
De érdekes hogy a beteg emberek próbálnak beszólogatni pont azoknak akik segíteni próbáltak nekik. Nem tetszik a hús-zöldségevés?
Akkor korogjon a gyomor meg jöjjenek majd a komolyabb problémák, akkor méginkább lehet majd beszólogatni nekem. Minél betegebb valaki, annál jobban szeretem ha beszól nekem vagy kritizálja a tiszta, igényes táplákozást. Ugyanis megtanultam rajongani a groteszk-ért ;)
Meg nagy ironikus is lettem: IIIIGEN, persze hogy normális hogy nem eszel normálisan és korog a gyomrod, állandóan éhes vagy, peersze hogy normális. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!