10 éve mindennap Centrumot szedek és nem tudok leszokni róla. Mitől lehet ez? Mit tegyek?
Már 12 éve szedek egyfolytában mindennap Centrum A-Z-ig filmtablettát, de csak ezt, mert ettől érzem jól magam. Szerettem volna többször leszokni róla, de mihelyt csökkentem az adagot azaz egy nap nem szedem be, már érzem a hiányát. Gyenge, fáradt, kimerült, álmos és depressziós vagyok. Mi lehet ennek az oka?
Lehet, hogy ez hozzászokás utáni elvonás ? Vitamintablettáknál nem ismerek elvonási tüneteket. Az is lehet, hogy a szervezetemnek pont arra a napi vitamincsomagra van szüksége ami abban van, hiszen az egyetlen olyan multivitamin mely tudományosan összeállítva tartalmazza a napi vitamin és ásványianyagokat ?
Nem kell változtatni, hiszen a napi szükséges mennyiséget ezzel viszed be, akkor kell változtatni ha olyat szedsz ami néhány vitaminból többet tartalmaz. A Centrum nem ilyen
Nem kell szünetet sem tartani és nem károsítja a májat és vesét sem, hiszen csak a napi szükségeset tartalmazza, nem olyan mint a Lenkei azokat valóban váltogatni kell
Nem hiszek aplacebóban, mert semmilyen tudományos alapja sincs. Az agy nem termel vitamint !
Érdekes én meg a Centrumtól rosszul vagyok, elkezdtem szedni és mindennap fájt a fejem és tök karikás lett a szemem.
Ha te jól vagy tőle akkor miért kéne abbahagyni?
Lehet túlérzékeny vagy egy élelmiszeripari adalékanyagra, kezeltesd magad, menj orvoshoz kiderüljön mi bajod. a Centrum biztosan jó, mivel az egyetlen vitamintabletta ami gyógyszer minősítésű
azért akarom abbahagyni, mert végsősoron nem jó, ha tablettákon él az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!