Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiás vagyok?

Bulimiás vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, nagyjából miről van szó, de nem tudom megállapítani magamról, hogy az vagyok-e. Evés után bűntudatot érzek, de nem hányom ki, viszont koplalni kezdek. Utána meg ha sokat eszek, ha nem, bűntudat. Másoknak azt mondom, normálisan eszem. Próbálkoztam hányással,nem sikerült. Hiába mondják, hogy nem vagyok, én kövérnek érzem magam, mióta páran mondták, még rosszabb... Az vagyok, vagy nem? 13/L 58 kg, 165 cm.

2014. ápr. 29. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a normál kategóriába tartozik, nem a túlsúlyba, de 13 évesen amúgy sem kellene ezzel foglalkoznod, még sokat fog váltoni az alkatod.Bűntudattal enni és koplalni is butaság. Egyél normálisan változatosan, sok gyümölcs, főzelék, zöldségek, nem túl zsírosan és nem sok nasi.

Én még a desszertet sem eszem soha bűntudattal és így nem is hízok. :-)

2014. ápr. 29. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy hülyeség, amit csinálok... És próbálkozok... :/
2014. ápr. 29. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a súlyoddal, nem vagy kövér, ne akarj olyan anorexiás csontkollekció lenni, mint a minta, az nem szép és nem egészséges.
2014. ápr. 29. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok :( szerintem az nem szép. Viszont a bűntudattal nem tudok mit kezdeni... Sokszor meg már attól rosszul leszek, ha a kajára nézek. Nagyon rossz érzés, meg sokszor levert vagyok, fáradt, és nincs erőm semmire. Sokat sírok, mondjuk az egy viszonzatlan szerelem miatt... És önértékelési problémáim is vannak.
2014. ápr. 29. 16:28
 5/7 anonim válasza:

hát ahhoz képest hogy 13 éves vagy :O

én 18 vagyok 172 cm és 52 kg, szoval mivel alacsonyabb vagy ez miaat is kövérebbnek látszol de még tuti magasabb leszel csak figyelj nagyon mit eszem egyél kevés csokit meg ne igyál sok üditőt és nem lesz gond a hánytatás nem megoldás ráákot okoz

könyebb ha egészségesen eszel

2014. ápr. 29. 17:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Jézusom... Rákot??? ezt honnan tudod? Net? Vagy valaki mondta? :O
2014. ápr. 29. 18:11
 7/7 anonim válasza:
mindenki tudja mert ha hánytatod magad az a szívre van csak hatással elöször mert vhogy azt roncsolja és szívritmuszavarod meg szivizomgyengeséged lehet , aztán ha gyakorivá válik torokrák is kialakulhat belőle mert a hányásba nyomorsav van és kimarja a torkod , vagy kezdetbe csak sebes lesz és vérezni fog a torkod de nagyon - sajnos ismerösömmel ez az utobbi történt
2014. ápr. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!