Falánk, kissé duci lány egyik pillanatról a másikra csak csipegetni tud?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, duci, imádom a gyomrom. Bár sok gyümölcsöt, húst, zöldséget eszek, szóval inkább egészséges életmódot folytatok, azért van, hogy ezekből is túlzásba esek. Pár hónapja még napi szinten habzsoltam az előbbiek mellé mindenféle szemét kaját. De történt valami és egyszerűen úgy beszűkült a gyomrom, hogy képtelen vagyok enni. De nem az a kellemes teltségérzet, hanem a fájó, feszítő, mint szülinap, karácsony után egy egész pizza és két liter kóla elpusztítása közben. Megiszom a reggeli kávét, már tele vagyok. Tegnap ettem egy kis marhahúst, mellé egy fél tányér paradicsomot, jégsalátát, járni nem tudtam. Utána három tojásból rántottat és 5 órába tellett, mire elmúlt a teltségérzet. Mi lehet a bajom? Nem fogyózom, 1 hete pl jól bezabaltam, és utána megint jelentkezett ez a szűkület. Elmúlik pár napra, aztán ismét felüti a fejét.2014. ápr. 24. 12:39
11/11 anonim válasza:
Régóta gyanakszol, és ettél úgy hogy meggyógyuljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!