Túl kövérnek érzem magam. (? ) 14/L
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 14 éves vagyok, 160-165cm és 45-47kg... A fogyókúrás oldalakon és az ismerőseim azt mondják, nem vagyok kövér/duci... (kivéve a bátyámat, aki folyton ezzel piszkál). De hiába mondja mindenki, én nem vagyok megelégedve magammal... A képen kb. a középső vagyok: [link]
Szerintetek velem van a baj? Előre is köszönöm a hideg/meleg véleményeket és válaszokat! :) 14/L
2014. febr. 8. 16:21
1/19 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, a képen a középső a legjobb! :) Ne legyen önbizalomhiányod.
2/19 anonim válasza:
Te nem kövér/ duci vagy hanem buta :D ez egy tökéletes alkat!!
3/19 anonim válasza:
Amúgy meg majd idővel rájössz, hogy rohadtul nem a külső számít.
4/19 anonim válasza:
Inkább egy gebe vagy, olyan akit elfúj az első szél. A képen a középső néni minimum 50 kg, te még attól az alkattól is elmaradsz. A kérdésre válaszolva igen veled van baj. El lehetne felejteni a magazinok és divatműsorok agymosodáját.
5/19 anonim válasza:
45 kilósan kifejezetten vékony vagy! Még 55kg-ig is elmehetsz simán. A bátyád meg gonoszkodásból bosszant, mert tudja, hogy úgyis magadra veszed. Ne foglalkozz vele.
26/f
6/19 anonim válasza:
Azért 160 centihez az 55 kiló erős túlzás volna. Mutass képet, és megmondjuk. Ugyanis ez alkat kérdése. Van akinek 160 centihez sok az 50 kiló, és van akinek nem.
7/19 anonim válasza:
Még akkor sem lennél kövér, ha úgy néznél ki, mint a jobb oldali nő!!!
8/19 anonim válasza:
6: azt írja, hogy "160-165 centi", ami elég pontatlan megadás eleve, de hogy 55 kiló "erős túlzás" lenne egy 160 kilós nőnek??? Fenét. Nagyon csekély túlsúly, 3-4kg plusz.
9/19 anonim válasza:
Amúgy egyetértek a többiekkel, kérdező, nagyon vigyázz! Látszik, hogy keményen befolyásolnak téged az erőszakkal a fejedbe nyomott szépségideálok, ESZEDBE SE JUSSON fogyni, még tán híznod is kéne. Én 165 centisen jelenleg 60 kg vagyok, 55 kilósan néztem ki tökéletesen, és alá sohasem mennék.
10/19 anonim válasza:
Még egy valami. Készülj fel arra, hogyha tovább fogysz, le fog állni a hormonműködésed - ez a menstruáció leállását is jelenti, meg azt is, hogy nem nő tovább a melled, nem nőiesedsz tovább. Csontritkulás és meddőség is lehet a következmény. Szóval ne játssz ezzel, hallgass ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!