Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 158 cm vagyok és 50 kiló ....

Sziszi1310 kérdése:

158 cm vagyok és 50 kiló . KÖvérnek látom magam . MIért?

Figyelt kérdés
Kövérnek érzem magam , vagyis inkább aránytalannak, mindneki hondja hogy szép lány vagyok de sok lányhoz képest kislánynak érzem magam .. nem a magasságom miatt hanem az alaktom miatt.. olyan furcsa.. pedig nem egy srác udvarolgat ... miért van ez és hogyan tudnám leküzdeni ?
2012. júl. 5. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
köszönd a médiának.
2012. júl. 5. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele olyannak szeresd magad amilyen vagy élj egészségesen .Gondolj bele milyen rosszul érzi magát az akinek még nem is udvarolnak.Ők még pozitív visszajelzést sem kapnak
2012. júl. 5. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs melled, nagy a hasad, vastag a combod? Vagy pedig nagyon deszka vagy?

Én 170 cm vagyok 54 kiló, azt mondják arányos. (nem vagyok deszka.) De van egy osztálytársam, aki 165 cm és 46 kg. Na ő deszka :D.

2012. júl. 5. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
én 168-170 vagyok, és 55 kiló, van amikor normális az alakom, de van amikor ugyanez a súly tök aránytalanul oszlik meg rajtam. Szóval fura, valaki szerint ugynézek ki mint egy csontváz, valaki szerint nagy a hasam... Ki érti ezt... :D
2012. júl. 5. 16:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! 2. igazad van úgy kell elfogadnom magam ahogy vagyok .. a srácokkal csak egy baj van .. hogy nincs barátom és valahogy sose az udvarol akivel szívesen együtt lennék. XD

3-dik :) van mellem, mindenki azt mondja hogy nincs egyáltalán hasam .... egyedül én látom úgy .. a lábaimmal megvagyok elégedve és mivel szoktam tornázni meg táncoltam formásak .... csak az összkép nem tetszik . :S

4. :D hát nem tudom én valahogy úgy vagyok vele hoyg egyszer tetszem magamnak, egyszer meg nem de akkor nagyon nem :/

CSaládom meg barátaim azt mondják egyszerűen : " Te nagyon hülye vagy " :DDD ez van XD

2012. júl. 5. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:

amúgy meg 19 éves vagyok ezért rossz ...

utolsó : amúgy mindenkinek más az ideálja más képet állít maga elé példának ezért kapsz változó visszajelzéseket . :))) nem

2012. júl. 5. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak! Téged is megfertőzött a médiának az az oltári baromsága, hogy csak a csontsovány lányok szépek.! Ne dőlj be ennek a marhaságnak, mert az életed kerül veszélybe!!!
2012. júl. 6. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igaza van ... ha nem lenne ez a sok modell meg diétamánia akkor talán nem lennék ilyen agyament ...-.-
2012. júl. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!