158 cm vagyok és 50 kiló . KÖvérnek látom magam . MIért?
Nincs melled, nagy a hasad, vastag a combod? Vagy pedig nagyon deszka vagy?
Én 170 cm vagyok 54 kiló, azt mondják arányos. (nem vagyok deszka.) De van egy osztálytársam, aki 165 cm és 46 kg. Na ő deszka :D.
Köszi szépen a válaszokat! 2. igazad van úgy kell elfogadnom magam ahogy vagyok .. a srácokkal csak egy baj van .. hogy nincs barátom és valahogy sose az udvarol akivel szívesen együtt lennék. XD
3-dik :) van mellem, mindenki azt mondja hogy nincs egyáltalán hasam .... egyedül én látom úgy .. a lábaimmal megvagyok elégedve és mivel szoktam tornázni meg táncoltam formásak .... csak az összkép nem tetszik . :S
4. :D hát nem tudom én valahogy úgy vagyok vele hoyg egyszer tetszem magamnak, egyszer meg nem de akkor nagyon nem :/
CSaládom meg barátaim azt mondják egyszerűen : " Te nagyon hülye vagy " :DDD ez van XD
amúgy meg 19 éves vagyok ezért rossz ...
utolsó : amúgy mindenkinek más az ideálja más képet állít maga elé példának ezért kapsz változó visszajelzéseket . :))) nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!