Az a helyzet, hogy 14 éves vagyok, 160-165cm és 45-47kg... A fogyókúrás oldalakon és az ismerőseim azt mondják, nem vagyok kövér/duci... (kivéve a bátyámat, aki folyton ezzel piszkál). De hiába mondja mindenki, én nem vagyok megelégedve magammal... A képen kb. a középső vagyok: [link]
Szerintetek velem van a baj? Előre is köszönöm a hideg/meleg véleményeket és válaszokat! :) 14/L
Csekély túlsúly? 10%? Mert hogy az én 100 kilós testemnek 3-4 kiló semmi, az oké. Eleve naponta 2 kilót ingadozik a súlyom. De egy 50 kilós lánynál az már 10%, baromira nem csekély!
De fogalmazhatunk másképp is. Kamasz koromban volt egy barátnőm, 160 centi volt. 38 kiló volt amikor összejöttünk, szép vékony volt, de formás. Aztán felment 45-48-ig, akkor már masszív háj volt a hasán, és nem lehetett vékonynak nevezni. Ez alkat kérdése is.
2014. febr. 8. 17:04
12/19 anonim válasza:
"masszív háj" 45kg-osan mi ? Te beteg vagy ember...
2014. febr. 8. 18:16
13/19 anonim válasza:
Ez nem csak az én véleményem volt, mindenki látta.. Sőt, a lány is tisztában volt vele. És igen, egy pici testen pár kiló háj pont dupla annyinak hat, mint egy kétszer akkora testen. Pláne ha egy helyen összpontosul.
2014. febr. 8. 18:24
14/19 anonim válasza:
Sztem is igen furcsa ízlésed lehet, utolsó... Én ismerek 160kg-s lányt, aki nem éri el a negyven kilót, és egy csontváz szegény.
2014. febr. 8. 18:40
15/19 anonim válasza:
Eppen ezert mondtam h alkat kerdese. Es nem a suly a meghatarozo. Az a lenyeg h hogyan epul fel a teste. Van akinek sok 50 kilo van akinek nem sok.
Egyebkent en szemely szerint nem szeretem a vekony lanyokat.
2014. febr. 8. 18:44
16/19 anonim válasza:
A képen a középső lány nem olyan paraméterekkel rendelkezik, mint te. Ha mondjuk 165 cm, akkor megvan legalább 50-52 kg.
2014. febr. 8. 19:53
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív válaszokat! meggondolom :) csakhát, a csoporttársaim többsége szép és vékony... engem pedig kezd zavarni, hogy bár nem éppen túlsúlyos, de az alkatomtól függően "formásabb" vagyok :)
2014. febr. 8. 21:08
18/19 anonim válasza:
A szép és vékony a képen lévő első lányt jelenti? Mert nézd már meg a combját meg a térdét, gusztustalan!! :( Semmi szép kerek forma, szinte vágások vannak a combjában ahol az izmai vannak. Bőven a második néz ki legjobban, és te a súlyod alapján valszeg nála még vékonyabb lehetsz. Vigyázz, hogy őrizd meg a valóságlátásodat, mert sztem nálad már kicsit kezd támadni a divatipar által az agyba sulykolt teljesen irreális testkép...
2014. febr. 8. 21:21
19/19 anonim válasza:
Abszolút tökéletes az alakod! Ha tényleg középső vagy akkor fantasztikus alkatú vagy! Amúgy a bátyók már csak ilyenek. Az én bátyám is ezzel cikiz az ő bátyja is azzal cikizi. Ez nem jelent semmit :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!