Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Duci lány lehet bulimiás?

Duci lány lehet bulimiás?

Figyelt kérdés
olyan,akinek kb.5-8 feleslege van,lehet bulimiás?
2013. dec. 9. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Hogy ne lehetne? Aztán az idő előrehaladtával valószínűleg nem lesz rajta.
2013. dec. 9. 19:34
 2/6 anonim válasza:
A bulimia azt jelenti, hogy hánytatja magát. Ez kilótól független. Szal' lehet
 3/6 anonim ***** válasza:
A bulímiások többsége túlsúlyos, de ha ez ennyire érdekel, akkor 5 percedbe került volna az internet segítségével kideríteni.
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. dec. 9. 19:37
 5/6 Bárzsing ***** válasza:
100%
A bulimiás az, aki időnként igen erős kényszert érez, hogy egyen, főleg szénhidrátot, elég nagy mennyiségben (ezek a falásrohamok), majd a falásrohamot bűntudat követi és különböző testsúlycsökkentő tevékenységekbe kezd, ami nem csak önhánytatás, hanem más is lehet, pl. hashajtózás, vízhajtózás, túlzott testmozgás is. Van egy túlevéses zavarnak nevezett betegség is, amikor ugyanez van, csak a testsúlycsökkentő manipulációk hiányoznak. Mindkét esetben a leírtakból következik, hogy lehetnek túlsúlyosak az ilyen emberek.
2013. dec. 9. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, én is az vagyok. 166 cm és 64 kg, és durván bulímiás (5-ször voltam kórházban miatta). Napi közel 20 szem hashajtót szedek, és kb. 2-szer falásrohamozok és hányok.

Egy falásroham alkalmával kb. 4000-6000 kalóriát szoktam bevinni. Most számold ki, ez napi 2-szer 8000-12.000 kalória. Mivel nekem egy falásroham kb. 3-4 órát tart, mire kijön, ami bement, valamennyi fel is szívódik. A fele legalább. Szóval még az is csoda, hogy napi 12.000 kcal mellett "csak" ennyi kg vagyok.:(

2013. dec. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!