Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az unokanővérem (AZT ÁLLÍTJA...

Az unokanővérem (AZT ÁLLÍTJA HOGY) bulimiás. Jó az amit teszünk?

Figyelt kérdés
Az én szűk családi köröm tudja, viszont az övé nem, hogy bulimiás. És ha én elmondom a szüleinek akkor többet biztos nem szólna hozzám. Viszont nagyon sokszor alszik a nagymamájánál, ezért a nagyiját megkérdtük, hogy figyelje meg hogy, hányszor, meddig megy WC-re. És így elöbb biztosabbak leszünk, hogy tényleg bulimiás-e, mert lehet, hogycsak ezzel akarja magára vonni a figyelmet.

2013. dec. 5. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit tehettek, hogy figyelitek, mert a bulémia nagyon komoly dolog és halálos is lehet! Ha meg a figyelmet akarja magára vonni akkor is beteg! Én lehet, hogy felkeresnék egy orvost, de lehet, hogy igazat mond!
2013. dec. 5. 17:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is szakorvos kéne, de nem akar és ez az "ő döntése". És igen, szólni kéne a szüleinek, de akkor nekem végem. :(
2013. dec. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!