Nem tudok mérlegre állni, de körülbelül mennyit hízhattam?
3 napig zabáltam (péntek-szombat-vasárnap), és mindennap 3000-4000 kcal-t ettem. Ma már visszaálltam a rendes étrendemre és csak húst, salátát, és banánt ettem 975kcal értékben. De teljesen kivagyok az elmúlt 3 nap miatt, érzem, hogy híztam, és legszívesebben öngyilkos lennék.:(
Nem tudok mérlegre állni, de mennyi jöhetett fel 3*4000 kcal-tól? :(
Nyuggiii :D Semmi hosszútávú hízás nem következett be. Beleférsz a farmerodba? Gondolom igen és nem kellett bővíteni se. :D Lehet, hogy megragadt egy kis víz, vagy még van benned salakanyag , de hosszútávú rakódás ennyi idő alatt nem következik be. Ugyanúgy ahogy a fogyás , a hízás is egy hosszútávú folyamat. 3 nap alatt nem igazán lehet tartósan felszedni. Én nem nagyon aggódnék a helyedben. ;)
És én is ugyanezt csináltam hidd el és bár kellemetlenül érzem magam, a tudat vigasztal, hogy semmi nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!