Mit csináljak akkor, ha eszek, és rá egy órára körülbelül, vagy hamarabb, újra eszméletlen éhséget érzek? Vagy ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 20:33
1/8 Joshy Ca$h válasza:
Pótcselekvés. Szokj rá a cigire és nem fogsz annyit enni:)
Nem, most komolyan igyál egy kis kávét én ha kávézok utána egyáltalán nem vagyok éhes.
2/8 anonim válasza:
Mennyit eszel? Próbálj meg úgy enni, hogy előtte is iszol egy kicsit, pár falat után is, (aztán várj 5-10 percet) és egyél még annyit, amennyi jól esik. Lehet túl gyorsan eszel, az agyad fel kell fogja, hogy te éppen teletömöd magad. Ha iszol közben, akkor hamarabb érzed majd, hogy eleget ettél.: )
3/8 Joshy Ca$h válasza:
Ja lefetyelj mint a kacsa:)
Vagy rágj meg minden falatot többször a húst akár 30* is nem vicc.
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, megpróbálom megfogadni a tanácsokat, hátha beválik:)...szerintetek terhesség miatt is lehet? csak mert ilyen tünetet én nem találtam sehol, de ahhoz is logikusnak tartanám
2013. jan. 11. 20:59
5/8 anonim válasza:
Alapvető, hogy ilyen kérdésben célszerű egy orvost vagy dietetikus szakembert megkérdezni, nem mintha a gyors megéhezés betegség lenne. A terhesség egyébként fokozhatja az étvágyat (egyénenként eltérő). Az is lehet, hogy túl könnyen felszívódó ételeket (főleg szénhidrátokat) eszel, és a beinduló inzulintermelés túl magas szintet ér el, s ettől újból éhes leszel (ez a hipoglikémia jelensége).
6/8 anonim válasza:
vércukorszint stabilizáló étkezést kéne folytatnod és akkor nem éheznék meg állnadóan
7/8 anonim válasza:
HI probald meg egyél meg egy banánt,ez nekem elmulasztja az éhségemet.M meg kéne méresd a cukrodat.
8/8 anonim válasza:
Igyál mindig először egy pohár vizet, ha éhes vagy, az agy ugyanis általában "összekeveri" a szomjúságot és az éhségérzetet. Ha iszol 2-3dl vizet, és vársz 1-2 percet, lehet elmúlik az éhség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!