Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek az miért van,...

Szerintetek az miért van, hogy körülbelül már 2 éve normálisan eszem és fogyok?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok és az lenne a problémám, hogy sehogy sem akarok meghízni. 2 éve betartom a 3-szori étkezést közöttük még kicsiket is szoktam tartani. Ja és az is furcsa, hogy amikor lemérem magam egyik nap 67 kg-t mutat a mérleg másnap felkelek már csak 60-61 kg vagy alacsonyabb. Remélem nincs bélrákom vagy ilyesmi vagy szimplán kidobja a kaját a szervezetem. Ez a vékonyság több mindenben akadályoz, például nem tudok elkezdeni izmot növelni, mert nincs hozzá egy kis mennyiségű zsír. (gondolok itt mellizom, has, stb.)
2012. aug. 30. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt még rákosan sem fogynál 7 kilót. Rossz a mérleged. Ha két év alatt ilyen ütemben fogynál, már nem élnél.
2012. aug. 30. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:
nem értem akkor mi a baj..azt írják az se jó ha erőlteted az evést, az se jó ha keveset eszel akkor mi a jó?
2012. aug. 30. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz.
2012. aug. 30. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

"például nem tudok elkezdeni izmot növelni, mert nincs hozzá egy kis mennyiségű zsír. (gondolok itt mellizom, has, stb.)"

Hát ezen beszartam :D

olvasgass itt mindenképp:

[link]

2012. aug. 30. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Keveset eszel, ilyen egyszerű. Persze ha nincs valami betegséged.
2012. aug. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!