Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Képtelen vagyok megenni a...

Képtelen vagyok megenni a húst körülbelül fél éve! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Régebben imádtam a húst, új ételeket kipróbálni természetesen hússal, a csirkét is imádtam, főleg grillezve, fűszeresen, és a rántotthúst is nagyon szerettem..Egy jó fél éve azonban akkor is megérzem a nyers hús undorító szagát, ha teljesen át van sütve a hús...A hal nálam nem tartozik ebbe a kategóriába, a hal illatának nem tudok ellenállni, minden formában az a kedvenc ételem, más húsokból azonban semmit, esetleg pörköltből csipegetek kicsit..Mi a baj velem? Már soha nem fog visszatérni a jó étvágyam?
2012. aug. 22. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi volt fél éve? Elrontottad a gyomrod, vagy rosszul esett valamilyen húsos kaja?

Próbálkozz borjúval, steaknek jól átsütve is finom, vagy valamilyen változatos hússal amit ezelőtt nem ettél túl sokat. Te készíted az ételeidet?

2012. aug. 22. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak megtudta hogy miből készül a szalámi, párizsi, virsli meg ezek a dolgok...aztán attól ment el a kedve...Ugyanez volt faterommal is, semmi lábonjáró állat húsát nem eszi meg, csak a halat meg a gombát, és egyéb zöldséget...Valahonnan próbálj meg fehérjét bevinni a szervezetedbe!
2012. aug. 22. 23:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, megundorodtam tőle, szörnyű, és bármit megtennék h ne legyen így, de nemtudom megerőszakolni magam!
2012. szept. 5. 21:20
 4/5 anonim válasza:

Nem nagy ügy, ha nem esik jól, ne egyél húst. A fehérje (protein) szükségletedet bőven pótolhatod tojásból, tejtermékekből stb.

Minden relatív, az Afrikában éppen az éhhalál határán lévő embereknek a Te problémád más színben látszik.

2013. jan. 12. 10:31
 5/5 anonim válasza:
vagy egyszerűen vega vagy:)
2013. jún. 8. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!