Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Képtelen vagyok hízni, mit...

Képtelen vagyok hízni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 évig fogyókúráztam, és szép vékony lettem a végén. De, ráment az egészségem! Felborult a hormonháztartásom, és rengeteg más betegséget is okoztam magamnak ezáltal. Mikor az orvos is hízásra intett, elkezdtem többet, sokkal többet enni, de az a helyzet, hogy a harmadik nap nem ment le semmi a torkomon, mert úgy összeszűkült a gyomrom, hogy nem marad meg bennem a nagyobb mennyiségű étel. Mit tegyek, hogy megmaradjon? Segítsetek kérlek! (gyógyszerek, porok, stb nem érdekelnek!)
2011. dec. 7. 18:33
 1/5 bánomisén ***** válasza:
Túl hirtelen növelted meg a kaja mennyiségét. Fokozatosan növeld, akár falatról falatra, akkor majd szépen elkezd tágulni a gyomrod.
2011. dec. 7. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
egyél pudingot
2011. dec. 7. 18:41
 3/5 anonim válasza:

Velem ugyan ez van, csak nekem a természetem miatt.

Egyszer doki azt mondta, hogy egyek mindenhez kenyeret, amennyi jól esik.

2011. dec. 7. 18:43
 4/5 anonim válasza:
Pici apró falatokkal kezd az étkezést,legalább 20 percig nyugodt körülmények között egyél,majd növeld a falatok nagyságát. Ha hízni akarsz nassolj, Tv nézés, olvasás, tanulás közben, persze ízlésednek megfelelő ételből. Az 5x étkezés sem megvetendő.
2011. dec. 8. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármit sokkal könnyeb meginni leturmixolva, én sem birok eleget enni, ugyan még nem jutottam odáig de játszok már a gondolattal hogy én is tonhalat/rizst csirkét/brokkolit /darált zabpelyhet turmixoljak és legurítsam. Biztos ki lehet bírni, a te esetedben az egészség fontosabb az ízeknél.

Egyébként meg tömegnövelő. Azzal a kijelentéssel hogy porok nem érdekelnek csak elárutad hogy tudatlan vagy. Gyógyszerek ne is érdekeljenek, viszont a tömegnövelő az koncentrált élelmiszer. Mint a babatápszer csak jobb minőségű, olyasmi mint a leturmixolt tonhal darált zabpehellyel csak azzal ellentétben finom.

Egyébként egyél minél sűrűbben, használj lenmag olajat (turmixba vagy húsra öntve), a telítetlen zsíroknak fontos szerepük van a hormonális folyamatokban.

Ahhoz hogy visszanyerd az egészségedet tápanyagokra van szükséged nem nassolásra meg kenyérre.

Nem kell egyszerre nagyobb mennyiséget enni, lehet kis adagokat, akár napi 10x is enni ha csak így marad meg benned egyelöre.

2011. dec. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!