Képtelen vagyok hízni, mit tegyek?
Velem ugyan ez van, csak nekem a természetem miatt.
Egyszer doki azt mondta, hogy egyek mindenhez kenyeret, amennyi jól esik.
Bármit sokkal könnyeb meginni leturmixolva, én sem birok eleget enni, ugyan még nem jutottam odáig de játszok már a gondolattal hogy én is tonhalat/rizst csirkét/brokkolit /darált zabpelyhet turmixoljak és legurítsam. Biztos ki lehet bírni, a te esetedben az egészség fontosabb az ízeknél.
Egyébként meg tömegnövelő. Azzal a kijelentéssel hogy porok nem érdekelnek csak elárutad hogy tudatlan vagy. Gyógyszerek ne is érdekeljenek, viszont a tömegnövelő az koncentrált élelmiszer. Mint a babatápszer csak jobb minőségű, olyasmi mint a leturmixolt tonhal darált zabpehellyel csak azzal ellentétben finom.
Egyébként egyél minél sűrűbben, használj lenmag olajat (turmixba vagy húsra öntve), a telítetlen zsíroknak fontos szerepük van a hormonális folyamatokban.
Ahhoz hogy visszanyerd az egészségedet tápanyagokra van szükséged nem nassolásra meg kenyérre.
Nem kell egyszerre nagyobb mennyiséget enni, lehet kis adagokat, akár napi 10x is enni ha csak így marad meg benned egyelöre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!