Hízni szeretnék de képtelen vagyok rá. Mit egyek?
Figyelt kérdés
14 vagyok 165cm és 45kg!! bármit meg tudok enni és bármennyit mégsem hízom. rendszeresen táplálkozom. egészséges kajákat is eszek nem csak gyors kajákat meg ilyeneket. mégsem sikerül híznom pedig nagyon szeretnék :S
mégis mit kéne ennem / tennem??? 1ébként lány vagyok
2010. júl. 29. 19:40
1/4 anonim válasza:
Sok tészta.:) Egyébként nem gond ha 14 évesen sovány vagy.
2/4 anonim válasza:
lószart sok tészta, nem hájat akar....egyél többet, de a többlet fehérje legyen, magyarul, hús, hús, hús, tejtermékek, hüvelyesek...és SPORT!!!!!!
ja és nem ártana felkeresni a dokidat egy kivizsgálásért
3/4 anonim válasza:
Tésztával legalább nem évek alatt hízik. Barátnőm is így csinálta, mindig dupla adag tésztát evett, "gyúrt" rá picit, és most tökéletes az alakja. Nem lötyögős hasú disznó lett..
4/4 anonim válasza:
épp ez az. ha valaki hízni akar mindig azzal jön hogy mennyit zabál és ezt tanácsolják neki de jobban szeretnéd ha menne fel rád jó pár kiló de tiszta háj?!
a sportolás tényleg jó ötlet de nézz utána erősítő vagy izom növelő mozgás fajtáknak ne pedig zsírégetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!