Mit (t) egyek? Egyszerűen képtelen vagyok hízni.
Sziasztok.
Van egy elég nagy problémám, másoknak áldás lenne, de nekem inkább átok :)
Egyszerűen képtelen vagyok hízni. Bármit eszem, nem ragad meg bennem semmi. Naponta eszek gyümölcsöt, amikor csak tehetem tésztát, mekit, pizzát, ilyesféle hizlaló dolgokat.
És komolyan mondom, sokat eszem. 49 kiló vagyok, és még éhség nélkül is egy 30as pizzát lazán bevágok és még desszertet is veszek :))
Szóval egyszerűen nem értem mi a gond.
Ha valaki tud valami módszert, nem fontos hogy gyors legyen, de legalább hosszútávon eredményes, az kérem ossza meg velem!
14/F
Légyszíves kerüljük a semmitmondó válaszokat!
Tehát a "bárcsak énis ilyen lehetnék" és társai
UI. Izmosodni szeretnék, de a levegőből nem hiszem hogy izom nőne :))
Ha van valami más módszer is a sok evésen kívül, arra is kíváncsi vagyok!
( Bár osztálytársam már heccelt azzal, hogy nyárra vesz nekem egy bála zöld cuccot aztán fotoszintetizáljak.. )
Nekem is híznom kellett orvosi javaslatra, novemberben 189 cm voltam és 64 kiló (alkatilag ilyen, sosem tudtam előtte én se hízni). Most 86 kiló vagyok. A módszer, amit használtam, egyszerű:
- napi legalább három (de inkább öt) étkezés szigorúan
- egy kicsit mindig többet egyél, mint amennyi jól esik
- folyton egyél, tehát mindig rágcsálj vagy nassolj valamit (a puffasztott rizs is megfelel)
- este vacsora után még egyél meg két tábla csokit
Végső soron az a fontos, hogy jóval napi 2000 kalória fölött legyen az étrended. Ha sok fehérjét eszel és gyúrsz (nagyon nehéz), akkor izmot szedsz föl, ha ellenkezőleg, akkor hájat. Az utóbbi sem feltétlenül rossz (például az idegrendszernek jót tesz), csak ne menjen át túlsúlyba.
Ezt tudtam a saját tapasztalataim alapján mondani.
Átérzem a helyzeted, én is ugyvagyok hogy vannak a lassú a normál és a gyors anyagcseréjű emberek. Namármost nekem hipergyors. 160 ft-ért lehet kapni fél kg zabpelyhet, egy nap betolsz egy csomaggal(tej+kakaó) az kb 2000 kg ami egy normál embernek kb a napi energiaszükséglete, de te még normálisan eszel mellé. Plusz fekvőtámaszozol,futsz,tolozkodsz, gugolsz, húzózkodsz...
Meg egyél húst(hal, csirke)
Köszönöm a válaszokat!
175cm vagyok, és 49 kiló.. és tényleg nagyon meglátszik, szinte csont és bőr vagyok.
Akkor megpróbálom a 2. által leírt módszert, és zabálok + edzek állandóan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!