Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízókúra van? Hízni akarok...

Hízókúra van? Hízni akarok valaki segítsen!

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék hízni mikor mindet megeszek,kivéve a zsíros ételeket?

SOS.

Előre is köszi!

Jokes.

2011. dec. 6. 23:58
 1/7 Dr. Kiss István ***** válasza:

Zsíros ételekkel. :) Túl sok szénhidrát bevitele is okozhat hízást, ha nem égeti el azt az energiát, amit az nyújt.

Ám jó emésztéssel nehéz lehet.

Egészségtelen életmódot kell folytatni, hamburger sültkrumplival, annyit, amennyit már nem kíván és még egy keveset. Megfejelve cukros üdítővel, kevés mozgással.

Sok tészta és édesség ugyan ilyen jó.

Ne vigye túlzásba, mert nem csak hízhat tőle, de az egészsége rovására is mehet.

Vannak egyébként tömegnövelő étrend kiegészítők, keressen fel egy erre specializálódott boltot. (Ott segítenek a pontos cél elérése érdekében is.)

2011. dec. 7. 03:19
 2/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

A doktor úr nem tudom miből doktorált, de a táplálkozáshoz és úgy egyáltalán az emberhez nem sok köze lehet.

Én Tömegnövelő étrend készítő Msc-t végeztem.

Elárulom egyáltalán nem kell egészségtelen vagy zsíros ételeket fogyasztani a hízáshoz. Sőt cukros üdítő nélkül, sportolás mellett is lehet hízni!

Kérdező: Igazából az étel mennyisége és minősége a lényeg, ha a testtömeg növelése a cél. A zsírban való hízás (hájasodás) nem gondolnám, hogy valakinek is célja lehet. Mindenféleképpen sporttal egybekötve érdemes tömeget növelni.

Tömegnöveléssel kapcsolatban testépítő oldalakon olvass. Találni fogsz étrendeket is és sokkal többre mész vele, mint a zsírzabálással.

2011. dec. 7. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mark86

Az itteni háziorvosnak is ez a neve,elolvastam a választ,átmentem,szájon vágtam de állítja, azt se tudja mi az a gyakorikerdesek.hu.

2011. dec. 7. 19:10
 4/7 °:Amigo:° válasza:

Istenem ! Remélem ez nem igazi orvos volt !

Miért nem írja, hogy nagy kalóriasűrűségű ételeket egyen, mint például mogyoróvaj, tészta, húsok.... ja az egészséges, így nem lesz eléggé beteg hogy "kezelhesse" ?!

Egy orvos nem írhat ilyeneket.....

Kérdező!

Nem kell zsírosan enned, de vannak egészséges olajok pl. amikkel növelni tudod a kalóriabeviteled anélkül, hogy hányásig kéne tömnöd magad. Húsokat, zöldségeket mindíg locsold meg lenmagolajjal, szőlőmagolajjal és minden étkezés után egyél meg 2 evőkanál mogyoróvajat. Tv nézéshez eszegess olajos magvakat, mandulát, diót, mogyorót, tökmagot...

Ezzel akár + 1000-1500 Kcal is könnyedén bevihető.

Kezdj el edzeni, és szedj vitaminokat !

A B -vitaminok javítják az étvágyat, ahogy maga a testmozgás is. Sportolás után a kimerült szénhidrátraktárakat egyszerű (gyors) szénhidrátokkal töltsd vissza.

2011. dec. 8. 00:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Márk, ütötted még egyszer? mert lehet csak hazudott!

Acz.

2011. dec. 8. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

mark86

Nem! Így is teli volt a váróterem,nem akartam feltartani a nénikéket. :)

2011. dec. 8. 13:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Már tudom mit teszek,köszi.
2011. dec. 9. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!