Hízókúra, hogyan?
Figyelt kérdés
MMA edzésre és gyúrni szeretnék járni csak kicsit vékony vagyok. Szeretnék felszedni magamra pár kilót, de nem akarok költeni fehérjeporokra.
Hízókúrán gondolkoztam.
Ajánlanátok pár tippet, ötletet, oldalakat, hogy mit hogyan csináljak mit egyek és mennyit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 22. 20:03
2/2 anonim válasza:
A koncentrált élelmiszerek pont azért jók - többek között -, mivel helyettesítenek egy étkezést(fehérjében, szénhidrátban), de nem kerülnek annyiba, mint egy étkezés.
Ha mégis kerülni akarod ezeket, akkor marad a csirkemell, spenót, tej, túró, kefír, stb. A tojás még olyan, ami szerintem nagyon jó erre, leginkább a főtt.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!