Körülbelül mennyi egy anorexiás BMI-je?
Figyelt kérdés
bocs,ha hülyének tűnök,csak kiváncsi lettem.2012. febr. 11. 16:03
1/11 anonim válasza:
hát egy egészséges emberé 20 körül van.
4/11 anonim válasza:
Előre leszögezem nem voltam anorexiás, de mivel gyárban dolgoztam belemet kihajtották szünet és kaja nélkül nekem a 152 centimhez 35 kiló vagy ennél kevesebb voltam nem jött meg és 15,15-öt ír a bmi tavaly 23 éves voltam!
5/11 anonim válasza:
hú, szegény, ez azért durva! Azóta jobban vagy? Én evészavaros vagyok, a BMI-m 17, de ez még nem számít anorexiának, 16tól lefelé vagy anorexiás.
6/11 anonim válasza:
14-15 már nagyon durva, az alatt már nem marad életben az anorexiájával
7/11 anonim válasza:
Köszönöm jól vagyok azóta már 40 kiló vagyok nehezen hízom, de az biztos, h az volt a mélypont! Egyébként, mint írtam nem voltam anorex reggel és este rengeteget ettem, de valószínűleg ez kevés volt ahhoz a kemény fizikai munkához! A nőgyógyász is azt mondta túl kevés a súlyom a zsír%-om annyira lecsökkent, hogy ezért nem jött meg.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a a választ.:)
2012. febr. 14. 22:02
9/11 anonim válasza:
Nekem 14 volt a legkevesebb. Most kb. 17.
"A testsúly legalább 15%-kal kevesebb, mint az adott korhoz és testmagassághoz tartozó normális érték (17,5-es BMI érték alatt kóros soványságról beszélünk, 13-as BMI index esetén pedig kórházi felvétel történik.)"
10/11 anonim válasza:
úgy 7 és 18 között bármennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!