Miért hízhattam meg és mit tegyek, hogy lefogyjak? 22/L
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Minőségi ételek mellett nem hízol el, viszont az átlagos magyar kaják mellett.. idővel igen.
Nem lehet kenyereken, tésztákon, tejtermékeken élni, valószínűleg csak ennyit tapasztalsz magadon :(
Nem fogyózni kell, meg diétázni hanem elfogadni hogy nem szabad terhelni a testünket bizonyos kajának titulált termékekkel, mert egy katasztrófa amit hosszú távon okoznak nekünk.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Próbálj meg pár hétig zöldségekből, húsból készült ételeket enni (ennyi idő alatt látni fogod, hogy ez nem ördögtől való dolog, és mennyivel jobban vagy már rövid idő alatt is).
A kukorica, krumpli érdekes zöldségek, ezek igen magas keményítő tartalommal bírnak, kivételek mert nem szerencsés választások - számos oknál fogva. Zöldségek közül még a hüvelyes zöldségek hasonló kategóriát képviselnek.
De a saláták, káposzták, paradicsom-paprika, hagyma, retek, cékla, répa, karaláb, zeller, sóska, spenót és ami még hirtelen eszembe jut.. csicsóka, paszternák (krumpli helyettesítők) mind szuper jók párolva, nyersen.. aki ahogy szereti. A sok zöldség emészthetőbb, kevésbé puffaszt ha pároljuk őket zsiradékon, hagymán, fokhagymán, csípős fűszerekkel. Csak egy tanács. Húsokat nyilván jobban ismerjük, sülve párolva füstölve, vagy ínyenceknek akár nyersen (tatár) fogyaszthatók.. tojás, a tojás nem hús, de lényegében ugyan olyan.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szívritmuszavar, kardio kilőve ?
Ezt tárgyald meg egy kardiológussal, nem mindegyik ellenjavallja az edzést.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!