Mitől hízhattam hirtelen?
2 kg még lehet plussz víz is a testedben. Ez még nem baj.
MOzogj többet, egyél több zöldséget, gyümölcsöt, csökkentsd minimálisra a sófogyasztást, menj el szaunázni. Hamar helyrejössz.
Igen, örülnék ha grammokról lenne szó, de szerintem 60 kg fölött nem beszélhetünk anorexiáról:)
Akkor még egyszer: nem a két kilóról van szó, hanem hogy 1,5 hét alatt jött fel!
És nem digitális a mérlegem:(
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ne viccelj, milyen hízás? 2 kg? Nálam egyik napról a másikra mutat ennyi eltérést...
Amúgy meg olyan szó nincs, hogy bicigli.
Az önjelölt nyelvésznek: egyrészt válaszoljon inkább a kultúra kérdéskörben és pufogtassa ott a nagy-nagy bölcsességét, és létező szó, az igazi válaszokat köszönöm!
Azért idegesít, mert mint írtam, volt candidám, és azt pl onnan vettem észre, hogy ilyen 66-67 kg-ról istennek nem ment le a súlyom, mikor normális esetben voltam 58. A candida-diéta miatt lementem 60ra, de most HIRTELEN jöttek fel ezek a kilók. De akkor nem idegesítem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!