Hirtelen lefogytam, mitől?
Ez gyanús, hogy cukorbetegség, legalábbis sok tünet illik rád, de attól még nem biztos, hogy az. Lehet hogy csak kimerült, stresszes vagy, vagy a fogyókúra ártott meg, de mindenképpen menj el vércukorvizsgálatra, nagyon egyszerűen ki tudják zárni a cukorbetegséget.
Az elhízás szerintem nem igaz, csak annyi lehet, hogy a cukorbetegeknek meg van határozva, hogy mikor, mennyit kell enniük, és nyilván azért nincs olyan hogy most koplalok egy napot, meg ha túl sokra állítják be, hízhatsz. Viszont pont ezért könnyebb tartani a súlyodat, mert nem ehetsz meg 1 tábla csokit csak úgy.
Mindenesetre drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, majd írd meg mi volt. Nyugi, egy csomó történetet olvastam, sőt velem is az volt, hogy hirtelen rohadt szomjas lettem egy időre, pedig addig keveset ittam. Szinte egész nap száraz volt a szám, kiszáradt a torkom. És megmérték, nem vagyok cukorbeteg, de akkor eléggé utánaolvastam témának (+van cukorbeteg ismerősöm). A szomjúság pedig elmúlt, azóta sem iszom eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!