Hirtelen lefogytam, mitől?
Hát ha az első típusút akarod kizárni (ami ilyen korban fordul elő, a másik idősebb korban és főleg túlsúlyosoknál), akkor mindegy, hogy eszel előtte, vagy nem, mert sajnos így is-úgyis nagyon magas lesz. A Hi nem túl jó, étkezés után sem szabadna annyira magasra menni (11 a határ ha jól tudom), ha ennyi a cukrod, akkor az már cukorbetegség.
Még egy lehet, hogy rossz volt a mérő. Hol méretted? Patikában, ismerősnél, szóval kézi cukormérővel, vagy laborban? Mert ha előbbi, akkor még megpróbálhatod még egyszer, de ha utóbbi, akkor fel kéne keresned egy orvost. Nem akarlak ijesztgetni (bár annak fog tűnni), de ha a cukorbetegséget nem kezelik időbe, bele lehet halni a magas cukorszintbe. Szóval jó lenne minél előbb orvoshoz menni, ha még sincs baj, nagyon jó utána megnyugodni.
Nem érzed hogy acetonszagú lenne a szád? Mert ha igen, az sajnos bajt jelent. :S
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, majd írj mi lett, aggódom érted - én is stresszeltem akkor, de annak jó vége lett, remélem ennek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!