Miért hízhattam meg és mit tegyek, hogy lefogyjak? 22/L
Figyelt kérdés
Fél éve leszoktam a cigiről, akkor rágcsáltam, de már abbahagytam. 5 kilót szedtem fel. Semmit nem változott az étkezésem. Nem szeretnék különféle fogyasztószerekkel élni. Mit tegyek, hogy megszabaduljak olyan 3-4 kilótól? Szívritmuszavarom van, a kardio edzések kilőve.2013. febr. 17. 20:55
11/13 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok a különbséggel, nincs szükségem a google ajánlására. a kérdésem nem is igazán ez volt.
2013. febr. 19. 12:29
12/13 anonim válasza:
Akkor ne csinálj semmit, várd meg, míg a 4-ből 10 kg lesz, akkor már nem itt kell majd kérdezgetned, hanem majd az orvos hajt ki a mezőre futni.
13/13 A kérdező kommentje:
remek ötlet, ment is a zöld kéz a hasznos válaszért.
2013. febr. 20. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!