Van itt olyan vegetáriánus, aki egészségügyi okokból tért vissza a húsevésre?
Nem specifikus tüneteim vannak, inkább ilyen általános problémák. Hullik a hajam, repedeznek a körmeim, száraz és rugalmatlan lett a bőröm, vészesen alacsony a vérnyomásom és rendszertelenül menstruálok. Megállapították, hogy erőteljesen vashiányos is vagyok, arra most szedek szerves vasat, de már látom a javulást. Ropognak a csontjaim és bármiféle kisebb megterhelés hatására (pl hátizsák vagy sok hajolgatás) rettenetesen fáj a gerincem.
Egyébként változatosan táplálkozom, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, magvakat, teljes értékű gabonát fogyasztok és tojást meg túrót meg sajtokat is szoktam enni. Mindenből a legjobb minőséget vásárolom, finomított cukrot és lisztet nem eszek egyáltalán. Tehát nem sült krumplin és a vegapizzán élő vegetáriánus vagyok.
Egyébként nem mentem el a sok vizsgálatra, mert nem hiszek az orvosokban. De most szedek pár étrendkiegészítőt és azért valamennyire érzem a javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!