Megterhelné ez az új étrend a szervezetem?
Mivel iskolás vagyok, így nagyon össze-vissza étkezek. Reggel 7-kor indul a vonatom és általában 2-3 órára vagyok otthon. Diétázni szeretnék, de csak úgy van rá lehetősg ha: reggeli - fél 7, tízórai - 11, ebéd- 3, vacsora - 6
Megtudná szokni ezt a szervezetem?
Nem írtad miket eszel.
Az átlag magyar ember gabonákat, cukrot és tejtermékeket eszik, igen ezek nagyon megterhelik a szervezetünket, jellemzően betegesek is az emberek.
"Diétázni szeretnék..."
Ebben benne van, hogy nem cukrot kenyerrel, szerintem. :)
Nincs benne. Fél tucat ócska diéta van, ezek között van az is amit hivatalosan ajánlanak és 'jobbnak' hazudják mint a divatdiéták.
Úgyhogy még mindig nem voltál konkrét, de annyi biztos hogy rosszul eszel. :)
Mindenki rosszul eszik, mert nem tanultátok meg mit kell enni, lementek a boltba és választotok valamit. De a boltban nem sok ehető ételt árulnak..
Nem írtad le miket eszel.
Mennyi szénhidrát, mennyi gyulladásfokozó anyag van az étrendedben. Addig hogy válaszoljunk? Előbb írd le a kérdésedet, azaz a diétádat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!