Mit gondoltok, a tej egészséges?
Utolsó válaszoló vagyok. Vannak érveim is.
Csak telepítsétek a gépetekre és a cikkben foglalt állítások szinte mindegyikét orvosok, kémikusok, biológusok, dietetikusok stb. cáfolják komoly kutatási eredmények bemutatásával. A szakemberek elérhetőségét is tartalmazza a bemutató, névvel, telefonszámmal és e-mail címmel együtt, szóval ők létező emberek, akikkel személyesen is lehet beszélgetni a kérddésről. Nyugodtan próbáljátok ki.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
kedves utolsó: elvégre, ha te, meg a hozzád hasonló partizánok nem lennének, akkor már mindenki rájött volna hogy a tej nem jó.
A természet nem hülye ahogy mondod, éppen ezért van az, hogy egyik állat sem issza meg a másik tejét. (és most hagyjuk a házimacskákat, mert azok még a sz*rt is megeszik ha éhesek és azt kapják!!)
Ha tudnál szöveget értelmezni rájöhettél volna hogy nem azt írja hogy meghalsz ha tejet iszol. De kár is folytatni, mert ha azt nem tudtad értelmezni, akkor ezt miért is tudnád.
Igyad csak a tejet, de legalább másokat ne verj át vele..
Nem, azt valóban nem írta a cikk, hogy meghalunk a tejtől, azt viszont igen, hogy leukémiásak leszünk, csontritkulásosak, autisták, mellrákosak, inzulinfüggő cukorbetegek és szívbetegek. Kihagytam valamit? Viszont, a könyv, amire hivatkozik (Jane Heimligh - Tej:Halálos méreg) címében is konkrétan azt állítja, hogy a tej méreg és meg fogunk tőle halni.
Kedves utolsó hozzászóló, te elolvastad azt, amit én küldtem, vagy ezzel az egyetlen cikkel és egy megjelent könyvvel akarod megváltani a világot? Ha még arra sem tartod méltónak az ellenoldalt, hogy elolvasd az érveit, akkor ez nem egy vita, hanem mindenki a saját igazát hangoztatja és közben meg sem hallgatja a másikét.
Azt állítottad, hogy az állatok a természetben nem isszák meg más állat tejét. A válaszom, de igen, ha nincs lehetősége a kölyöknek máshogy életben maradni. Háziasított kutya nevelt már fel több fajta nagymacskát (oroszlánról és tigrisről konkrétan hallottam, de saját tapasztalatból tudom, hogy elárvult őzeket és szarvasokat is beraknak húsmarhák mellé, valamint, ha az épp nincs kéznél, akkor tehéntej és kecsketej keverékével nevelik fel őket. A bőszénfai szarvasfarmon (ahol a diplomámat írtam) az idősebb állatok még kézből neveltek és ezek a legtöbbet kibíróak.
És, ha te, kedves mocskolódó utolsó válaszoló, kívánod, akkor itt, ennek a fórumnak a keretei között bármilyen kultúrált kérdésedre szívesen válaszolok tejjel kapcsolatban. Nem megtéríteni vágylak, csak egyszerűen bosszant a csőlátás. Lehet, hogy nekem is az van, te és mások is nyugodtan próbáljanak engem meggyőzni, ha nem tudom megcáfolni amit írtok, akkor el fogom hinni. Nyitott vagyok a kérdésekre.
De, írok a kedvedért, okoska, de csak hogy lepontozhass!
És tudodmit! Nem cáfolom meg amit írsz. Lesz*rom.:) Igyál tejet! Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!