Mit gondoltok, a tej egészséges?
Figyelt kérdés
Szoptatós anyukák kíméljenek! Én a tehéntejre és a boltokban vásárolható "tejekre" értem a kérdést!2009. dec. 21. 11:59
2/28 anonim válasza:
Biztosan egészséges a benne levő vitaminok,meg kálcium miatt,csak nem mindenki bírja.én nem tudom meginni,undorom van tőle,meg hányingerem,nem bírja a gyomrom sajnos :((
3/28 anonim válasza:
A tehéntej egyértelműen egészséges, de nála is jobb a kecsketej, amiben a lipidek kisebb gömbökbe állnak össze. ettől könnyebben emészthető lesz és a legtöbb allergiás is fogyaszthatja.
4/28 A kérdező kommentje:
Nah érdekes olvasni való volt. De gondolom ezt a cikket, illetve kommenteket nem kutatóorvosok írták. Viszont én sem részesítem előnyben a tejet. Nem is szoktam inni, bár néha pár pudingot betolok :p
2009. dec. 21. 12:19
5/28 anonim válasza:
Én is sajtokból,vajból,pudingból pótolom a tejet,mert képtelen vagyok meginni.
6/28 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Holnapra hozok cikkeket én is, hogy alátámasszam, amit írtam.
7/28 anonim válasza:
Jól van a testépítő gurukat hagyjuk már...
8/28 anonim válasza:
LOL az első cikkénél ott is van nagy idéző jellel, hogy "Tudományos" rovat. Hehe.
Ez a nagy alátámasztás, hogy van aki hasmenést kap tőle? Vazz, van akinek a belei a liszttől készülnek ki, van aki az aprómagvas gyümölcsöktől, van aki a húst nem bírja, akkor semmi sem egészséges? Csak a víz meg a fehérje porotok ugye?
10/28 A kérdező kommentje:
12:22-nek Itt most nem a testépítésről van szó. Viszont a testépítésben is szerepet kap a táplálkozás, nyilván ezért foglalkozik ezzel a témával. De most általánosságban kérdezem, sőt inkább véleményeket szeretnék. Az első válaszoló is leírta az álláspontját. De ki szerint egészséges és ki szerint nem? Mit gondoltok erről? Ez a lényeg.
2009. dec. 21. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!