Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Testformálás, fogyás nélkül?...

Testformálás, fogyás nélkül? FONTOS!

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok ( 45 kg, 165 cm, 18 éves / L )

Nagyon nehezek tudok meghizni, lenne itt valakinek valamilyen tanács, esetleg tapasztalat, amitől jobban hiznék? Esetleg testformázás, torna, amitől formásodom, de NEM fogyok le?? Hallottam a Pilates-ről, amivel formásodhatok, de félek, hogy lefogynék vele. Valakinek ötlet? Esetleg nincs ilyen *diétaféle* mint azoknál, akik fogyni szeretnének? Köszönöm előre a válaszokat !!

2014. ápr. 9. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 160 cm vagyok én 46 kg (sajnos voltam már 40 kg is). Nekem akkor sikerült ezt a pár kilót végre felszednem, amikor kikerültem abból a közegből ahol eddig voltam (gimnázium, érettségi).

Én valóban nem ettem túl sokat, mert ha ideges voltam akkor összeszorult a gyomrom.

Én azt tanácsolnám, ha esetleg nem túl sokat eszel, hogy lassacskán, de kezd el tágítani a gyomrodat, növeld az étel adagjaidat.

Szoktál rendesen reggelizni? Ami még fontos, az a normális folyadékbevitel. Én palackban mérem ki, mennyit iszok. 1 nap megiszok 1,5 liter vizet.

Tornára csak annyit tudok mondani, hogy pl a kocogás, séta, kirándulás meghozza az étvágyamat, de szoktam néha jógázni is és én nem fogyok tőle.

Még annyi, hogy remélem nem chipsekkel és csokikkal akarsz felszedni pár kilót, mert az nem segít, többet árt mint használ.

Nassolj banánt(úgy tudom hizlal), mazsolát, kesudiót stb, csak ne egészségtelen vackokat. Fontos a minden napi főtt étel, csirke, hal, sertés és marha hús, de az utóbbi kettőt elég heti 1, 2 hetente 1 alkalommal. Sokat számít az ételek minősége, nagyon fontos a gyakori zöldség, gyümölcs én nem a pirított krumpli minden nap. Friss pékárut szoktak még javasolni interneten hízókúrázóknak.

2014. ápr. 11. 09:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Reggel nem nagyon tudok enni, de már szoktatom rá magam arra, hogy reggelizzek.

Pedig épp csoki és chips, de sokat olvastam róla én is,hogy az árt,úgyhogy heti 1-2 alkalommal fogyasztom csak.:))

2014. ápr. 11. 15:57
 3/3 gebasz1 ***** válasza:
b12 növeli az étvágyat ,a testépítéssel lehet alakot formálni és hízni is egyszerre.Lehet kapni tömegnövelő szereket. /Volumass 35 Professional/ de csak edzés mellet használatos!
2014. ápr. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!