Hogyan fogyjak le május végéig 10 kilót?
március elején kezdtem el az alábbi diétát:
1. 5 óra után nem eszem
2. Naponta max. 1500 kalóriát viszek be
3. nem eszem édeset és liszteset, csak bűnözési napon.
4. Bűnözési nap: 1800 kalória bevitel, lehet csokit és liszteset is enni a kereten belül
5. reggel csak gyümölcsöt eszem
6. naponta cirka 3 litert megiszom, ebből 1 liter mindig maté tea v. citromos víz
(Alap, hogy naponta cirka 3/4 órát gyalogolok közepes tempóban.)
Eddig cirka másfél kilót tudtam csak leadni és most egy hétvége alatt azt is visszahíztam.
Tudnátok valami olyan diétát, ami hatásosabb/többet tudnék vele fogyni kevesebb idő alatt?
1. 5 óra után nem eszem - hülyeség
2. Naponta max. 1500 kalóriát viszek be - ezt hogyan számoltad ki? Hány kiló vagy? Milyen magas? Hány éves? Nem kalóriát számolunk, hanem makrotápanyagot!
3. nem eszem édeset és liszteset, csak bűnözési napon. - OK
4. Bűnözési nap: 1800 kalória bevitel, lehet csokit és liszteset is enni a kereten belül - mi ez a hülyeség? Google: csaló nap, nevezheted bűnözésnek, de nem az a lényege, hogy itt vackot kell enni.
5. reggel csak gyümölcsöt eszem - Tehát reggel csak cukrot eszel. Nem rossz.
6. naponta cirka 3 litert megiszom, ebből 1 liter mindig maté tea v. citromos víz - ahogy gondolod.
Mielőtt újra vesztenél 1,5 kiló izmot és visszahíznál 1,5 kiló hájat (persze jó esetben egyik sem történt csak leadtál egy kis vizet, meg visszaszedted), olvasd el a Sárga kapszula c. munkát.
Közhely ezt ajánlani, nem is a legjobb írás, de laikusok számára alapnak tökéletes.
Aztán, ha van még kérdés, azt tedd fel a testépítés rovatban vagy nekem privátban.
Annyit még had kérdezzek: miért/hogyan él a köztudatban ennyi téveszme a csodadiéták hatékonyságáról, meg arról, hogy hogyan kell fogyni?
Tesióra :D normális sportról beszélek.
Gyaloglás :D ne röhögtess. Ezután csodálkozol, hogy keveset fogysz?
Egyetem kac-kac "édesszívem"
Én meg 10 órát dolgozok, mégis ki tudok menni fél-1 órát futni, mert le akarok fogyni, és nem a kifogásokat keresni.
Ügyes vagy:)
Én ezt az időt bővel leutazom meg letanulom:) Ha le akarsz húzni, húzz, de nem érdekel, mert nem szolgáltál érdemleges válasszal.
Leírhatom neked a napirendemet, de az olyan faszára fikszen be van állítva, hogy még úszni sem tudnék lemenni, pedig ingyen bérlete van az egyetemnek. (Amúgy a tavalyi félévben voltam 20-25 alkalommal, mert akkor nem sz**attak bennünket ennyi gyakjegyes tárggyal, de most sajna szar a helyzet.)
Ezért kértem segítséget és nem feltétlen alpári tajparaszt választ vártam, hanem valami érdemlegeset erre az esetre;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!