A vegák tovább élnek? Egészségesebbek?
Vannak akik esznek húst, akár sokat is és egészségesek és sokági élnek.( és akkor még itt a paleo)
A húsokból könnyen beszerezhető vitaminokat,nyomelemeket meg mit tudom én még mit sokkal körülményesebb növényekből fedezni,nem? A Biblia is megengedni a húsevést.
Honnan tudjam kinek lehet hinni ha mindenki tudja hiteles kutatásokkal igazolni, hogy neki van igaza?
https://www.youtube.com/watch?v=h-fZ04PiyH0
https://www.youtube.com/watch?v=m0pr2lqc7WA
L|FEHACKER, köszönöm.
Shaolinokra összehasonlítás és ellenpéldák a Wudangosok.
A taoista harcművészek a kolostorban szánt szándékkel, hetente esznek húst az állati fehérjebevitelük (és a hús, állati táplálék sajátságai) miatt.
Teljesítményükben nem szokás (vagy nem eldöntött) a külső és a belső stílusú harcművészetek között (Shaolin és Wudang között) rangsort felállítani, ez egy érdekes kiegészítés lehet a vegetáriánus harcművész szerzetesek témájához. A lényeg, hogy vannak nem vegetáriánus 'emberfeletti' képességű harcművészek is. De az ő életmódjuk valóban összehasonlíthatatlan a miénkkel. Ők nem dolgoznak 8-12 órát egy nap másokért, hanem ennyi időn át a saját testüket fejlesztik nagyon speciális gyakorlatokkal. Így másképpen is működnek már, mint mi.
Minimor köszi a részletes választ!
:)
Még erről a lisztes dologról irhatnál nekem, hogy akkor most hogy is van? Irtad hogy nincs lényeges különbség a fehér és teljeskiörlésű liszt hatása között? Akkor most milyet és mennyit lehet enni?
Meg azt sem értem,hogy ugye a liszt is cukorrá alakul a szervezetben. De pont olyanná mint a sima cukor is? Ezért olyan kedvezőtlen a hatása? Vagy a lisztből átalakuló cukor azért más? Nem tudom érted-e mit akarok. :)
Nyirfacukorról esetleg vélemény?
És a burgonya, rizs? Ezek is cukorrá alakulnak? Vagy ezt miért nem ajánlják fogyasztani hús mellé?
Köszi előre is! :)
Esetleg nem.
A keményítő glükózból áll, van egy bontható kötés a glükózok között, ha az megszakad a keményítőben (emésztés) akkor cukor szabadul fel, mert az az építőtégla.
A többi csupán mellébeszélés (rostok, lassú felszívódás stb.)
Többi olvasmány:
wikipédia: glükóz
wikipédia: keményítő
tényektévhitek: biztonságos keményítők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!