Szeretném elhagyni az étrendemből a finom lisztet. Rizsliszt, kukorica liszt, zabliszt? Ezek egészségesebbek?
Minimális a különbség. Csak lassabban szívódik fel, és jobban telít vagyis később éhezel meg újra. Ha pedig később vagy éhes, akkor nem eszel annyit, tehát nem hízol annyira vagy éppen könnyebben fogysz.
Elsősorban a mennyit számít és csak másodsorban a mit.
A zabpelyhet sokan fogyókúrás ételnek hiszik. Testépítők tömkelege használja tömegnövelésre.
A pörkölt nem bűnözés. Nem kell ahhoz pörköltet enni, hogy televágd magad zsírral, mint ahogyan a pörköltet is el lehet készíteni kevesebb zsiradékkal (persze úgy nyilván nem annyira finom :))
"Ezek egészségesebbek?" - Ez relatív. Nálad mi számít egészségesnek?
Zöldségevéstől, liszt elhagyástól nem fogysz!
Csak akkor, ha van zsírfölösleged, és attól megszabadulna a szervezeted.
"Nem szeretnék csak zöldségen és gyümölcsön élni, nem is tudnék. Mint írtam, nem fogyni akarok"
Ezt olvastam.
És mint írtam, akik zöldségen és gyümölcsökön élnek azok sem fogynak. Sőt, elég gyümölccsel hízni is lehet.
Csupán ennyit szerettem volna hozzáfűzni, azt sikerült nekem is megértenem, hogy nem akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!