Ez az étrend jó lehet a zsírégetéshez?
Mostanában nagyon felkeltette az érdeklődésemet az étrend... Szeretnék zsírt égetni,formásabb lenni,ezért most elkezdtem tenni is érte valamit... Mindennap szoktam cardiozni + abba benne van a súlyzó is,ez 2x20 perc (2 videó),és általában 2x,jobb esetben 3x megyek úszni egy héten. Mostanság általában ugyanolyan szokott lenni az étrendem. Reggel eszem bio tönkölypelyhet (tönkölybúza,valami árpakivonat,egy kis méz van benne) natúr joghurtban,arra szoktam gyümölcsöt rakni (kiwi,szőlő,banám), aztán a suliban szoktam egy teljes kiörlésű sajtos kenyeret enni,majd hazajövök és megeszem az ebédem. Rendelni szoktam ebédet egy kiszállítótól,általában húst szoktam enni vmi körettel,majd uzsira 2-3 szelet puffasztott rizs,vacsorára feta sajt hagymával,paprikával,uborkával,paradicsommal (kb. mint a görög saláta). Nos az a kérdésem,hogy ez jó étrend zsírégetéshez? Nem nagyon számolgattam,hogy mennyi szénhidrát van ezekben mind,így ezért is kérdezem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!