Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit esztek egy nap?

Mennyit esztek egy nap?

Figyelt kérdés

A napi menütökre lennék kíváncsi és mennyiségekre.

Úgy vettem észre túl sokat eszek és érdekelne más mennyit szokott.

2014. márc. 10. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggeli: 1 zsömi/kifli valami felvágottal, tejeskávé

ebéd: mindig van valami zöldség, általában hús és zöldség, valamilyen plusz körettel

vacsora. ugyanaz, mint reggeli, csak kávé nélkül

Valamikor van uzsi: 1 tejszelet, vagy valami ilyesmi

2014. márc. 10. 15:30
 2/4 Szintiszoli123 ***** válasza:

5,5 testsúlykg CH; 1,4 tskg gramm zsír, 2 tskg fehérje:

rizs, tészta, zabpehely, borsó, bab, alma, csirke-/vadhús, tojás, kacsa-/libazsír, hidegen sajtolt olajok, magvak, kefir, joghurt, félkemény sajtok, tejföl, méz (néha méregnek egy kis ketchup, majonéz meg margarin).

2800 Kcal (nem, mintha számítana).

Tömegelek. Irodai munkát végzek. Sokat kell járkálnom. Ennyitől heti 3-4 x 1 óra edzés mellett nincs meg a heti fél kiló.

2014. márc. 11. 16:42
 3/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
...heti fél kiló tömegnövekedés.
2014. márc. 11. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig tök más mennyiségeket eszem, amikor nem figyelek a kajálásra meg nem is edzek hanem csak úgy vagyok akkor mindig kedvem szerint eszek. Van hogy egy nap megeszek 2 kiló húst, csomó zöldséget édességeket mindent amit megkívánok. Van hogy egy nap csak egy szelet halat, vagy pizzát, de sztem akkor azért nem vagyok éhes kb egész nap mert előző napokban baromi sokat ettem :D
2014. márc. 17. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!