Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti minden ebédnél esztek...

Ti minden ebédnél esztek "elsőt" és "másodikat"?

Figyelt kérdés
Amikor nem fogyóztok.. ma nem ettem levest és a szüleim le nemnormálisoztak :S
2013. okt. 13. 11:27
 1/8 anonim válasza:
nem mindig. Most is csak másodikat eszek. ez normális dolog. ha nem kívánod akkor nem muszáj megenni.
2013. okt. 13. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Én/mi "elsöt" meg "másodikat" NEM eszünk, legfeljebb levest/elöételt meg föételt/desszertet attól függöen, hogy mit föztem.

Viszont nem minden nap van leves/elöétel, sok esetben csak föétel van, vagy csak leves, de akkor az gulyás-jellegü, laktató.

Mellesleg fogyókúrábaböven belefér a leves is, csak semmiböl nem kell sokat enni.

(Egy kérdés: ti MIKOR ebédeltek? Mert most még csak fél 12 van!!!!)

2013. okt. 13. 11:38
 3/8 anonim válasza:

Én nagyon ritkán eszek levest.

Valahogy sose volt a kedvencem, úgyhogy havonta 2-3 alkalom az amikor rámjön az, hogy ennék levest és akkor eszek is.

Úgyhogy, én az ebédelések 95%-nál nem eszek levest.

Ezt a szüleim is mindig tiszteletben tartották, és nem is szóltak érte sose, hogy nem eszek csak másodikat.

Lehet ki fogtok röhögni, de én úgy vagyok a levessel, ha szomjas vagyok iszok egy pohár vizet. :D

2013. okt. 13. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
ohh köszi a gyors válaszokat!! elutazunk, sokáig nem leszünk itthon ( ezért ebédeltünk korábban ) na meg már majdnem éhen haltam :S ( sokáig alvás )
2013. okt. 13. 11:45
 5/8 Szintiszoli123 ***** válasza:
nem
2013. okt. 13. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fogamra való a leves, akkor csak főfogást eszem. Nem vagyok nagy leveses, de pl. a férjem van, hogy háromszor is szed, aztán persze a második nem fér bele. :D
2013. okt. 13. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:

11:39-es "Lehet ki fogtok röhögni, de én úgy vagyok a levessel, ha szomjas vagyok iszok egy pohár vizet."

Ha a leves egyenlö egy pohár vizzel, akkor AZT tényleg nem érdemes enni.Viszont egy JÓ leves nem víz és nemcsak lé, hanem ennél sokkal több és tartalmasabb. ettöl függetlenül magánügyed, hogy szeretsz-e levest enni.

2013. okt. 13. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a leveseket, főleg a tartalmasabbakat.

lencsegulyás, gulyás leves, frakfurti leves, palóc leves, hús leves sok sok zöldséggel, vegyes zöldségleves, májgombóc leves, virslis-kolbászos krumplileves tejföllel, gyümölcsleves tejszínhabbal stb:)

2013. okt. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!