Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Édesség függő vagyok?

Édesség függő vagyok?

Figyelt kérdés
Mindennap nagyon kívánom az édességet,egy napot nem bírok ki nélküle és nem érem be egy kis csokival.Mindenki mondja hogy kevesebbet egyek,mert nem lesz jó vége,és tudom hogy igazuk van,de nem bírok leállni,minden bajom van ha nem ehetek,ingerült,feszült leszek.édesség függőség lenne?Mit lehet ellene tenni?
2014. márc. 9. 19:18
 1/5 anonim válasza:

Én is így vagyok vele.

Sajnos én sem bírok leállni.

Van hogy egy nap,4 tábla csokit is megeszek.(Bár a sütiket jobban szerettem,abból napi 6-8 is bírok enni)

Nem tudom mi lehet a megoldás…De én is várom a válaszokat mert nagyon kíváncsi vagyok.

Sajnos,édességen kívül rendes ételt nem igazán eszek.

Vegetáriánus vagyok, ezért húsokat alapból nem eszek.

2014. márc. 9. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Fú,akkor te még rosszabb helyzetben vagy mint én.
2014. márc. 9. 19:36
 3/5 anonim válasza:

Igen, sajnos én is úgy látom hogy én nagyon rossz helyzetben vagyok.

Keresnem kellene egy orvost mert ez így már tényleg nem mehet tovább.

Már több alkalommal is volt hogy elmentem orvoshoz,de valamiért mindig eljöttem a vizsgálat előtt.

2014. márc. 9. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen én is szeretnék orvoshoz menni,csak azt nem tudom milyen orvoshoz kell fordulni ilyen esetben
2014. márc. 9. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Súlyosabb esetek vagytok, mint én, pedig a saját esetem is elég zavaró számomra... Evés után édességre vágyom. Simán kibírnám, fizikailag nem kell (s ha pl. úton vagyok és nem jutok hozzá, semmi nincs), de egy hedonista és az önmegtartóztatás :D Ha nincs itthon csoki (ez a tipikus), csinálok, az úgyis jobb. Ha mégis megvagyok enélkül, akkor a napi pár kávémból lesz édesség... A párom folyton rizst főz, amiről nekem a kakaós rizs jut eszembe... Vannak módszereim, teljesen szépek és jók elvben, de a gyakorlat, ugye...

Ha nagyon elszalad velem a ló, akkor szoktam ketogén napot tartani, bár manapság már az se megy.

Egyrészt mert az efféle elhatározásaimat jobbára tisztelem, van benne egy kis kihívás, ami vonz... Másrészt a NAGYON zsíros táplálkozás remekül elveszi az édességvágyamat. Plusz a kevés szénhidrát is ilyen irányba hat, valahogy a szénhidrátdús étkek (de a zöldség nem tartozik ide, az normális) további szénhidrátra vágynak, legalábbis én ezt tapasztaltam, de olvastam is ilyesmiről.

2014. márc. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!