HOgy vegyek erőt magamon, hogy végre úgy kajáljak, hogy fogyjak? Iszonyat édesség függő lettem.
Igaz, hogy még szoptatok, de ez nem indok, hogy mindent megegyek...szomorú vagyok, mert egyre nehezebb leszek és az agyammal tudom, hogy mit kéne tennem, de vmi miatt nem megy.
Vannak tippek, mivel erősítsem magam???
TEgyek ki képeket vékony mivoltomról? VAgy tegyek ki jó nagy kövér nőkről képeket?
29/nő
vegyél a patikából króm tablettát, az csillapitja az édesség utáni étvágyadat.
nálam bevállt, viszont egyik barátomnál nem.
mindenesetre próbáld ki. nem gyógyszer, hanem vitamin
próbálj tornászni mellette, mert a sport elveszi az étvágyadat.remélem segitettem
Inkább karcsú nőt tegyél ki! de ne anorexiás modellt.
keress alternatívákat édességre. házi készítésűt vagy norbisat :-) ha 1-es kódú éjjel nappal eheted. amugy szerintem neked is a klubomban a helyed. iyleneknek mint mi.
(semmit nem akarok neked eladni, a klub ingyenes)
szia, en is nagyon megszaladtam szules utan, sajnos terhesseg es szules, majdnem 40 kiló van rajtam, en aprilis ota 6 kilot fogytam, ami jo lassu, de legalabb tarthato.
gastroyalos szenhidratszegeny dietat csinalom, meg gyalogolok sokat. most olvastam, hogy van sutidietajuk is, nezd meg, hatha neked meg az jon be
arra nincs penzem :(
1700 forintert 5xi etkezest norbi nem tud biztositani. meg ez is bevalt teljesen jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!