Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Könnyű megállnotok édesség...

Könnyű megállnotok édesség nélkül? Lenn tovább.

Figyelt kérdés
hogyan csináljátok?
2011. júl. 13. 01:13
1 2
 1/16 anonim válasza:
Sehogy. Cukorfüggő vagyok. Szerencsére eddig nem okozott gondot.
2011. júl. 13. 05:31
 2/16 bix ***** válasza:
fokozatosan lehet csökkenteni. nem könnyű, főleg a "szemét" szénhidrátokról lejönni, de megoldható.
2011. júl. 13. 06:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Most éppen könnyű, mert ha nem eszek semmit, akkor is úgy fáj a fogam, hogy a falat kiütném legszívesebben.
2011. júl. 13. 06:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem könnyű, mert nem szeretem az édességeket, egyik fajta sem ízlik. Kivéve az édes gyümölcsök, azok is csak magukban, feldolgozatlanul, tehát az epret/sárgadinnyét cukrozva, ahogy sokan eszik, már nem enném meg.
2011. júl. 13. 07:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Én krómtablettát szedtem és amellett egyáltalán nem kívántam az édeset.
2011. júl. 13. 07:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Én fogyózok, de szoktam enni pl csokis corn flakes-et, gyümölcsjoghurtot, stb, ami nem annyira "édesség", de arra pont jó, hogy az ember ne kívánja a csokit, süteményeket. Amúgy azokat meg azért könnyű nem ennem, mert tudom, hogy csak sz*rul érezném magam lelkileg, ha ennék, és fontosabb a jókedvem, mint hogy csokit faljak.
2011. júl. 13. 08:18
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Húúúú....hát én már több hónapja leszoktam az édességről, és az a problémám hogy én nem fokozatosan hanem eldöntöttem hogy: "mától nem eszek semmi édességet pont." és azóta ez igy is van. Nem volt könnyű....az első napokba aztán mára már egyszerűbb persze ha pl. meglátom az epres milkát picit szomorú leszek. :/ :) De pl. ha nagyon édességet akarsz enni akkor egyél valami gyümölcsöt v zöldséget! Hidd el az is nagyon jóó. És még egészséges is. ;) :D Amúgy én úgy szoktam néha, hogy elkezdem szagolgatni a csokit, v a sütit :DDDD és neem...ezzel nem kínzom magam, vagyis csak részben. :D 15/L
2011. júl. 13. 09:02
 8/16 anonim ***** válasza:
ha édességre vágysz vagy éhes vagy - gyümölcsjoghurt, müzli, gyümölcs összekeverve - telít is órákra és az édességvágyat is csillapítja
2011. júl. 13. 09:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem, csak a házi sütit (az meg ritkán van, nyáron meg még ritkábban - nem gyújtjuk be a sütőt), meg az üdítőt (sajnos). Üdítőből igyekszem "frissen préseltet" venni, ami nem sürítményből készül, de azt sem mértéktelenül. De be kell valljam, most, hogy ilyen meleg van, már nem nézem, mit iszom, Ice Tea vagy limonádé, jöhet. Alapból sokat iszom, leginkább ásv. vizet meg forró teát, de a napokban ez nem volt elég.

A kekszek, csokik, cukrok nélkül megvagyok, a gyümölcsjoghurtot csinálom gyümölcsből meg natúrból.

Igazából a fagyit se szeretem annyira, mint gyerekkoromban, néha (havonta 2-3) veszek 1 gombócot, többet nem is kívánok, az meg nem sok.

2011. júl. 13. 09:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha édeset kívánsz süthetsz diétás sütiket,palacsintát,muffint,pudingot. Rengeteg jó recept van fent a neten amik tényleg minimális kalóriát tartalmaznak.Bár ezeket is érdemes szerintem 2-3óráig elfogyasztani.
2011. júl. 13. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!